Sastamalalainen Jonna Karimäki kisasi kaksi triathlonkisaa, vaikka selässä oli suuri välilevyn pullistuma – Lähtöviivalla hänen tyttärensä saattavat sanoa: ”Älä äiti huku”

Jonna Karimäki on 37-vuotias sastamalalainen triathlonisti. Aloittaessaan lajin, hän sai uintiosuudella paniikkikohtauksia. Treenaaminen kuitenkin auttoi. Tänä kesänä haasteena on ollut välilevyn pullistuma.

Triathlonissa kisaava Jonna Karimäki on tottunut treenaamaan kovaa ja taistelemaan kipua vastaan. Välilevyn pullistuma on kuitenkin pakottanut hidastamaan. ”Välillä on ollut fiilis, että ei hitsi vieköön, ei tästä tule yhtään mitään. Mutta sitten taas kuitenkin itselläni on niin kova kilpailuvietti”, hän sanoo.

26.9.2021 12:35

Kesäkuussa sastamalalainen Jonna Karimäki ui 1,9 kilometriä, pyöräili 90 kilometriä ja juoksi 21 kilometriä. Pyöräillessä alkoi tuntua kuin joku olisi polttanut hänen alaselkäänsä liekinheittimellä.

Karimäen laji on triathlon. Selän puutuminen pyöräilyn aikana on yleistä, kun pyörän päällä ollaan jopa tunteja putkeen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut