Porin terminaalipalon tutkinnassa ei läpimurtoa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Helmentien terminaalipalon tutkinnassa ei vieläkään läpimurtoa – poliisi vetoaa nyt SK:n lukijoihin: Nimettömänäkin annettu vihje kelpaa ja voi ratkaista tapauksen

Poliisin saamat vihjeet eivät ole johtaneet läpimurtoon tuhoisan terminaalipalon tutkinnassa.

Terminaalirakennus tuhoutui palossa pahoin.

21.9. 17:56

Pori

Poliisi ei ole saanut läpimurtoa Helmentien terminaalipalon tutkinnassa. Terminaalirakennus paloi korjauskelvottomaksi viime viikon maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Nyt tapauksen tutkinnanjohtaja Erik Salonsaari vetoaa nyt Satakunnan Kansan lukijoihin. Rikoskomisario pyytää asiasta jotain tietäviä kertomaan havaintonsa poliisille.

– Pienetkin vihjeet voivat auttaa palon syttymissyyn selvittämisessä. Vihjeitä voi nyt jättää myös nimettömänä, Salonsaari rohkaisee tapauksesta tietäviä.

Poliisille voi kertoa tietonsa sähköpostitse osoitteeseen: vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 050 456 4963.

Palokunta sai hälytyksen palosta tiistaina 14. syyskuuta kello 0.46. Paikalle lähetettiin 20 pelastuslaitoksen yksikköä. Rakennusta ei kuitenkaan saatu pelastettua. 2 500 neliömetrin terminaalirakennus oli jo täyden palon vaiheessa palokunnan saapuessa paikalle.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos