Siikaislainen Tommi Laitila potee koronaa ja haluaa tuoda esiin, ettei tauti ei ole tavallinen perusflunssa - Satakunta - Satakunnan Kansa

”Jos päivitykset loppuu, niin kuolin tähän koronaan” – Näin korona iski nelikymppiseen perusterveeseen Siikaisten mieheen

Siikaislainen Tommi Laitila potee koronaa ja haluaa tuoda esiin, että Covid19-viruksen nostama tauti ei ole ”vain tavallinen perusflunssa”. Hän uskoo, että on tolpillaan vain, koska ehti saada ensimmäisen rokotuksen.

Tommi Laitila on tarkoituksella päivittänyt koronatuntemuksiaan Facebookiin ja kertonut olostaan, jotta vakavan viruksen aiheuttamaa tautia ei pidettäisi perusflunssana. Kuva on otettu vuonna 2017.

21.9. 10:04 | Päivitetty 21.9. 18:55

Siikainen

”Jos päivitykset loppuu, niin kuolin tähän koronaan.”

Noin kirjoitti siikaislainen Tommi Laitila Facebookissa viime perjantaina. Päivitykset eivät ole onneksi loppuneet, mutta tauti jyllää yhä.

Laitila ehti olla viikon verran karanteenissa perhepiirissä ilmenneen tartunnan takia ennen kuin tauti iski omaan kroppaan. Kun virus sitten puraisi, diagnoosin pystyi käytännössä tekemään olon perusteella itsekin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos