Omenamehua tehdään nyt yötä päivää - Satakunta - Satakunnan Kansa

Omenamehua tehdään Kokemäellä nyt yötä päivää – suurin osa pastöroidaan

Omenamehu on nyt niin kysyttyä, että jonotusaika mehuasemalla on venynyt neljään päivään.

Omenamehusesonki on nyt kiivaimmillaan. Yrittäjä Juho Anttila arvelee sesongin jatkuvan kuun vaihteeseen, mutta hullunmyllyä on todennäköisesti jäljellä vain tämä viikko.

10.9. 16:19

Kokemäki

Runsas omenasato on yllättänyt tänä syksynä monen kotipuutarhurin.

Se on huomattu myös kokemäkeläisellä Anttilan tilalla, jossa mehustetaan asiakkaiden omenoita nyt yötä päivää, kolmessa vuorossa.

– Tällä alueella on nyt samanlainen omenavuosi kuin vuonna 2018. Silloin töitä tehtiin seitsemänä päivänä viikossa ja 18 tuntia päivässä, yrittäjä Juho Anttila kertoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: