Porilaislähtöistä juristia ei ole nähty sen jälkeen, kun hän poistui kotoaan 3. elokuuta 1994 – Nyt oikeus vangitsi samaan huijaukseen kytkeytyneen miehen epäiltynä juristin murhasta - Satakunta - Satakunnan Kansa

Porilaislähtöistä juristia ei ole nähty sen jälkeen, kun hän poistui kotoaan 3. elokuuta 1994 – Nyt oikeus vangitsi samaan huijaukseen kytkeytyneen miehen epäiltynä juristin murhasta

Vuonna 1953 syntynyt mies vangittiin tiistaina todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Juristilta ja murhasta epäillyltä mieheltä löytyy kytkös samaan törkeään petosjuttuun katoamisvuodelta.

Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa vaadittiin tiistaina vangittavaksi miestä, jota epäillään vuonna 1994 kadonneen juristin murhasta. Kuvassa kadonnut Ilpo Härmäläinen.

31.8.2021 19:32

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vanginnut vuonna 1953 syntyneen miehen epäiltynä porilaislähtöisen juristi Ilpo Härmäläisen murhasta.

33-vuotias Härmäläinen katosi keskiviikkona 3. elokuuta 1994. Hänestä ei ole kuultu mitään sen jälkeen, kun hän poistui puolilta päivin kotoaan Turun Eerikinkadulta. Sieltä hänestä on myös viimeinen varma havainto.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut