Ainakin nämä tapahtumat on peruttu Satakunnassa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Tapahtumia perutaan taas – Ainakaan näitä tapahtumia ei järjestetä Satakunnassa

Koronatilanteen pahentuessa Satakunnassa on peruttu muun muassa Porin Rock In The City -festivaali, kahdet markkinat ja siltajuhla.

Arkistokuva Noormarkun markkinoilta.

4.8. 19:46

Huonontuneen koronatilanteen vuoksi Satakunnassakin on jälleen jouduttu perumaan tapahtumia. Ainakaan seuraavia lähiviikoille suunniteltuja tapahtumia ei järjestetä.

Porin Rantakartanossa piti olla Ruusujen ilta -konsertti perjantaina 6. elokuuta. Konsertti siirrettiin ja sen toivotaan onnistuvan loka-marraskuussa, mutta uusi ajankohta tarkentuu koronatilanteen mukaan.

– Konserttipaikan koko ja laatu, kuulijakunnan terveys, koronalukujen nousu sekä konsertin taloudellinen kannattavuus niin järjestäjille kuin muusikoille luovat tilanteen, jossa konsertin pitäminen ei ole hyvä asia, kommentoi esiintyjä Minna Liettyä-Tyni tiedotteessa.

Ahlaisten markkinat lauantailta 7. elokuuta on peruttu. Järjestäjien mukaan aika muuttuneisiin määräyksiin reagoimiseksi jäi liian lyhyeksi.

Myöskään Villilän nostalgiapäiviä ei järjestetä. Kahden päivän tapahtuman piti olla 7.–8. elokuuta.

– Tämä päätös oli todella vaikea, mutta muutenkin pienen talkooporukan kanssa tapahtumaa järjestettäessä uskomme sen olevan oikea. Toivottavasti pystymme järjestämään Nostalgiapäivät 2022 turvallisesti, järjestävät kommentoivat.

Pomarkun siltajuhlallisuudet siirtyvät jälleen eteenpäin. Jo toista vuotta käytössä ollutta uutta siltaa piti juhlistaa elokuun 21. päivänä. Kaikille avoin yleisöjuhla Siltafest markkinoineen päädyttiin perumaan, koska käytössä oleva budjetti olisi vaadittavien lisäjärjestelyiden myötä ylittynyt merkittävästi. Lasten- sekä nuorten tapahtumien ja loma-asukkaiden tilaisuuden osalta tarkastellaan syksyllä uutta mahdollisuutta järjestämiseen.

Myös Noormarkun markkinat on peruttu. Niiden piti olla syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Järjestäjät toivovat ymmärrystä ja lupaavat, että tämän vuoden tapahtumaan saadut uudet ideat ovat valmiina tuleville vuosille.

Eurajoen markkinoita ei myöskään Satakunnassa nähdä vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Markkinat oli määrä järjestää 14. elokuuta. Valmistelut olivat pitkällä. Järjestäjät uskovat, että markkinoilla kävijät ymmärtävät ratkaisun oikeaksi, ja suuntaavat katseen ensi vuoteen.

Kauvatsan Mopedistit ry:n suunnittelema Kauvatsa Elää -tapahtuma jouduttiin perumaan koronatilanteen vuoksi. Traktoritapahtuma oli tarkoitus järjestää lauantaina 7. elokuuta. Parempia aikoja odotellessa, kirjoittaa Kauvatsan Mopedistit ry Facebookissaan.

Remixin keikka on peruuntunut Saanten Seilorissa koronatilanteen takia. Bändin oli määrä esiintyä siellä lauantaina 7. elokuuta. Anniskeluravintola haluaa järjestää keikan uudelleen parempina aikoina ja on sopinut tästä yhtyeen kanssa yhteisymmärryksessä, kertoo Saanteen Seilori Facebookissaan.

Porissa 20.–21. elokuuta järjestettäväksi suunniteltu Rock in the City -festivaali on peruttu huonontuneen koronavirustilanteen ja sen aiheuttaman lipunmyynnin pysähtymisen takia.

Rauma Festivon perjantain ja lauantain konsertit siirretään Rauma-saliin. Kaksi Café Salissa pidettäväksi suunniteltua konserttia perjantailta ja lauantailta on peruttu kokonaan.

Rauma Blues -festivaali peruttiin tämän kesän osalta. Se oli tarkoitus järjestää Raumalla 12.–14. elokuuta. Kaupungin siirryttyä koronaepidemian leviämisvaiheeseen järjestäjäyhdistys päätti perua tapahtuman. Yhdistys tiedotti, että vaadittavat turvallisuusjärjestelyt tekisivät tapahtumasta kannattamattoman.

Artikkeli päivittyy.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos