Porilaistaustainen erikoislääkäri Maria Juusela pitää ministereiden lähikoulupuhetta edesvastuuttomana – lapset etäkouluun ja kaikki rokotuksiin: ”Kuka ottaa vastuun, jos vanhempi kieltää lapselta koronarokotteen ja tämä sairastuu vakavasti?

Keuhkosairauksiin erikoistunut erikoislääkäri Maria Juusela varoittaa koronarokotusten viivyttelystä, sillä nuorten ja rokottamattomien osuus sairaalahoidossa kasvaa. Nuoria on jo nyt tehohoidossa ja puolet lievänkin koronan saaneista nuorista kärsii tutkimusten mukaan long covid -oireista.

Kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen erikoislääkäri Maria Juusela kävi torstaina katsomassa, miten rokotukset vanhassa kotikaupungissa Porissa sujuivat. Porissa Juuselan mukaan varsin hyvin, mutta hän kehottaa nyt vakavasti kaikkia rokottamattomia menemään välittömästi piikille, sillä tautitilanne on pahentunut huolestuttavan nopeasti.


31.7.2021 12:26

Kun kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen erikoislääkäri, porilaistaustainen Maria Juusela ensimmäisen kerran kuuli Kiinassa riehuneen koronaviruksen tautitapauksista Italiassa, hän ymmärsi heti, että nyt on tosi kyseessä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut