Jos Harri Lehtonen saisi päättää, hän valaisisi Porinsillan Eiffel-tornin tapaan – matkailualan visionääri kertoo, miksi Porin kesä ei enää ole Suomi-Areenan ja jatsien varassa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Harri Lehtosen mielestä Yyteri on monessa mittakaavassa ainutlaatuinen paikka. Hän sanoo, että vuonna 2017 tapahtui radikaali muutos, kun Porin kaupunki lähti mukaan kehittämään aluetta. –Sen jälkeen mekin olemme yksityisellä puolella uskaltaneet tehdä samoin.

Satojen visioiden mies

Harri Lehtonen kasvoi yrittäjäksi, kun hän lähti parikymppisenä kartta kädessä maailmalle. Nyt hän on matkailualan pioneeri, jonka kädenjälki näkyy niin Yyterissä kuin Porin keskustassa.


1.8. 18:22

Pori

Heinäkuun aurinko porottaa paahtavasti, kun Harri Lehtonen hyppää sähköavusteisen fatbike-pyörän selkään ja lähtee viilettämään ohi autojonojen. Tänä kesänä Yyteriin on mahtunut hädin tuskin parkkeeraamaan autoa.

Väkeä on niin paljon, että ajoneuvoja sijoitellaan sikin sokin ja sinne tänne, kaikkiin väleihin, joihin sattuu sopimaan. Lehtosen listalla on kehittää Yyterin parkkeerausta, mutta palataan siihen myöhemmin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: