Helteisen heinäkuun potilasmäärät yllättivät Satasairaalan – lääkäreistä on jatkuva pula, ja kokenutta henkilöstöä on varsinkin kesällä muutenkin liian vähän - Satakunta - Satakunnan Kansa

Helteisen heinäkuun potilasmäärät yllättivät Satasairaalan – lääkäreistä on jatkuva pula, ja kokenutta henkilöstöä on varsinkin kesällä muutenkin liian vähän

Satakunta on sentään säästynyt Pirkanmaan luokan ongelmilta. Tampereella Taysin päivystyksen vuodeosastolle on ollut pahimmillaan vuorokauden jono, ja potilaspaikkoja on etsitty ympäri maakuntaa.

Satasairaalan päivystys on ollut heinäkuussa ruuhkainen. Aikaisempien kesien keskiarvoon verrattuna potilasmäärät ovat nousseet 30–40 prosenttia.

27.7. 21:00

Pori

Sairaaloiden ja terveyskeskusten päivystyksiin on ollut tänä kesänä poikkeuksellisen pitkiä jonoja. Niistä on raportoitu muun muassa Etelä-Pohjanmaalta, Kanta-Hämeestä ja Pirkanmaalta.

Aamulehti esimerkiksi kertoi 23. heinäkuuta, että Tampereen yliopistollisen sairaalan (Tays) päivystyksen vuodenosastolle on pahimmillaan vuorokauden jono. Potilaille haetaan paikkoja ja vanhuksia ajatetaan ympäri Pirkanmaata.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: