Harjavallan uusi skeittiparkki aukesi - Satakunta - Satakunnan Kansa

Harjavallan uusi skeittiparkki aukesi – viimeistelytyöt tehtäneen tällä viikolla

Skeittiparkki rakennettiin vanhan jatkoksi toimintakeskuksen pihaan.

Veeti Siitonen, Eino Kokkonen, Martti Kokkonen ja Eemeli Rimpinen olivat testaamassa Harjavallan uutta skeittiparkkia maanantaina.

29.6. 10:00

Kun maanantaina ennen puolta päivää lähestyy Harjavallan uutta skeittiparkkia tarkoituksena kysyä käyttäjiltä kokemuksia uudesta lähiliikuntapaikasta, mielen valtaa pieni huoli: Onko toimintakeskuksen pihassa tähän aikaan vielä nuoria liikkujia?

Huoli osoittautuu turhaksi hyvin pian; pihassa on neljä nuorta potkulautojen kanssa ja heidän kanssaan jutusteltaessa paikalle saapuu lisää väkeä.

Veeti Siitonen, Eemeli Rimpinen sekä Eino ja Martti Kokkonen pitävät uutta skeittiparkkia ”ihan hyvänä”. He löytävät vain yhden huonon puolen – hyppyrissä on kohta, jossa on hiekkaa.

– Hyppyrit, reilit ja kuomut ovat parasta.

Toimittajan pyynnöstä Veeti Siitonen näytti, millaisia temppuja skeittiparkissa voi tehdä.

Viimeisetkin skeittiparkin puutteet korjaantunevat kuitenkin vielä tämän viikon aikana.

Harjavallan kaupungin teknisen johtajan, Petri Katajiston mukaan skeittiparkki otettiin käyttöön edellisviikolla, ja tällä viikolla toteutetaan vielä kaupungin omana työnä maisemointi.

– Alueelle istutetaan nurmikko ja skeittiparkin keskialueelle rakennetaan kiveys. Tavoite on, että skeittiparkki on valmis tällä viikolla.

Tällaista oli Eemeli Rimpisen meno.

Uutta skeittiparkkia ehdittiin odottaa Harjavaltaan jo tovi. Viime syksynä Sydän-Satakunnassa uutisoitiin, että skeittiparkki rakennetaan joko vielä syksyn aikana tai tänä keväänä, säistä riippuen.

Uuden betonisen skeittiparkin taustalla on nuorisovaltuusto, jolta aloite lähiliikuntapaikan rakentamisesta tuli.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: