Moottoripyöräilijä ajoi Kokemäen keskustassa reipasta ylinopeutta: huumausainepikatesti amfetamiinipositiivinen - Satakunta - Satakunnan Kansa

Moottoripyöräilijä ajoi Kokemäen keskustassa reipasta ylinopeutta – huumausainepikatesti amfetamiinipositiivinen

Mies ajeli huumeen vaikutuksen alaisena Kokemäellä lauantai-iltana.

Kuvituskuva.

27.6.2021 8:52

Kokemäki

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, tiedottaa poliisi.

Liikenteenvalvontaa Kokemäellä suorittanutta poliisipartiota vastaan ajoi lauantai-iltana yhdeksän aikaan Koomanojantiellä Kokemäen keskustan suunnasta moottoripyörä, jonka ajonopeudeksi mitattiin tutkalla vastaantulevana 84 kilometriä tunnissa, kun alueella on 60 km/h nopeusrajoitus. Poliisipartio pysäytti moottoripyörän ja kuljettajalle suoritettiin seulonta-alkometrikoe, jonka tulos oli 0 promillea. Lisäksi suoritettiin huumausainepikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinille.

Kuljettajalta otettiin verikoe huumausainepitoisuuden selvittämiseksi ja hänet määrättiin tapahtumapaikalla väliaikaiseen ajokieltoon. Ajokortti oli jo poliisin hallussa, sillä kuski oli entuudestaan ajokiellossa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut