Venatorin tulipalo ja vitsi ruusunhimosta siivittivät viisikymppisen porilaispariskunnan lukion penkille – Näin 20 merkin tekstareista edettiin 3 000 merkin ylioppilasaineeseen

Neljän vuoden puristus, joka huipentui kirjoituksiin korona-aikana, sai kruununsa perjantaina, kun porilaiset Tapani Männikkö ja Maarit Kuusiluoto-Männikkö lakitettiin Porin iltalukiossa. Odottamattomat käänteet parin 17-vuotisen suhteen aikana ovat johtaneet uusien porttien äärelle.

– Maljakkoja on haalittu, mutta ajattelin ottaa ihan tällaisen ämpärin juhlapaikalle. Ruusut on kätevä laittaa siihen, ja ne saa sitten kahvasta kannettua helposti kotiin, Maarit Kuusiluoto-Männikkö, 51, kertoo järjestellessään miehensä Tapanin, 50, kanssa yhteistä lakkiaispäivää alkuviikosta. Juhlat ovat parin mukaan ”karsitut” ja tila suhteessa iso, joten juhlimaan pystyy koronaturvallisesti.

5.6.2021 6:00

Pori

On sattumien summaa, että väinöläläisessä rivitalossa on saatu viime päivät kerätä kasaan kaikkia maljakoita, joita omasta ja lähisuvun huusholleista löytyy. Perjantaina ne täyttyivät ruusuista – tai tämä oli ainakin Maarit Kuusiluoto-Männikön, 51, oletus.

– Tästä on vitsailtu niin monta kertaa, että suku ja ystävät tietävät kyllä, mitä tuoda.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut