Kolme tajutonta nuorta vietiin sairaalaan Porissa – vappuaattoillan ja yön aikana poliisilla oli 18 kotihälytystehtävää Satakunnassa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Kolme tajutonta nuorta vietiin sairaalaan Porissa – vappuaattoillan ja yön aikana poliisilla oli 18 kotihälytystehtävää Satakunnassa

Vappuaattoillan ja yön aikana poliisilla oli Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa yhteensä 362 tehtävää.

Kuvituskuva.

1.5. 12:56

Pori

Nuoret juhlivat yleisesti ottaen vappua maltillisesti, eivätkä kokoontuneet isoin joukoin keskustoihin tai puistoihin, Lounais-Suomen poliisi tiedottaa.

Porissa hätäkeskus sai vappuaattona ilmoituksen tajuttomista 20–30-vuotiaista nuorista. Joukko oli viettämässä vappua ja nauttinut nestemäistä huumausainetta, joka poliisin mukaan on todennäköisesti lakkaa.

Kolme nuorta kuljetettiin sairaalaan. Poliisi tutkii tapausta, eikä tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.

Poliisi partioi vappuaattona koko illan aktiivisesti taajamissa eri puolilla Satakuntaa ja Varsinais-Suomea.

Vappuaattoillan ja yön aikana Lounais-Suomen poliisilla oli yhteensä 362 tehtävää. Käytännössä se tarkoittaa, että eri puolilla Lounais-Suomea poliisin apua tarvittiin joka toinen minuutti.

Sekä Satakunnassa että Varsinais-Suomessa tehtävämäärät nousivat hieman viime vuodesta.

Kotihälytyksiä Satakunnassa kirjattiin 18, mikä vastaa viime vuoden tasoa. Varsinais-Suomessa kotihälytyksiä oli 62, mikä on noin neljänneksen enemmän kuin viime vuonna. Keskimäärin viime vuosina vappuaaton kotihälytykset ovat koko Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella vaihdelleet 30 ja 40 tehtävän välillä.

Puolenyön jälkeen kotihälytys-, häiriökäyttäytymis-, ja pahoinpitelytehtävät lisääntyivät koko Lounais-Suomen alueella. Poliisin perustehtäviä oli tasaisesti aamuun asti molemmissa maakunnissa, tiedotteessa kerrotaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: