Kesäkuussa Raumalle aukeava Lemmikkihotelli Kultatassula rakentaa tukirahoilla ajateltuakin parempaa - katso listasta viime vuosien Leader-hankkeet Satakunnassa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Kesäkuussa Raumalle aukeava Lemmikkihotelli Kultatassula rakentaa tukirahoilla ajateltuakin parempaa - katso listasta viime vuosien Leader-hankkeet Satakunnassa

Satakuntalaiset ovat olleet aktiivisia Leader-toiminnan hanketoteuttajia. Tukirahoja on jälleen jaettavana hankkeille ja yrityksille.

Lemmikkihotellli Kultatassulaa kunnostetaan parhaillaan ja se valmistuu samalle paikalle, josta Pelkosen kotileipomo muutti pois vuonna 2018. Yrittäjät Lauri Alho ja Janita Jalonen lähtevät rakentamaan kokonaisuutta yhdessä 2-vuotiaan kultainennoutaja Miisan ja noin 7-vuotiaan Manu-kissan kanssa.

10.4. 7:00

Raumalle on avautumassa kesäkuussa Lemmikkihotelli Kultatassula, joka tarjoaa päivähoitoa ja pidempiaikaisia lomapalveluita kissoille, koirille ja muillekin pieneläimille.

Idean isä on Lauri Alho, joka pääsee toteuttamaan yrityksellä eräänlaisen unelmansa. Hänen avovaimonsa Janita Jalonen on mukana ja tukena yritystoiminnassa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: