Euralainen maajussi lähtee valloittamaan Suomen salaattibisnestä isosti – Vanha broileritalo on pian taas täydessä käytössä, ja siellä valmistettuja annossalaatteja tulee myyntiin koko maahan
Uusi annossalaattitehdas työllistää alkuvaiheessa noin 25 ihmistä. Kun tehdas käynnistyy huhtikuun puolivälin jälkeen, Euran vanha broileritalo on taas kokonaan tuotantokäytössä.
Euran Yrityskoordinaattori Ilkka Mäkinen ja Mäkitalon Maistuvien toimitusjohtaja Esa Mäkitalo uuden annossalaattitehtaan tilojen edustalla. Kuva: Harri Vallin
Aiemmin tyhjillään olleen teollisuushallin oven takaa kuuluu lupaavia työn ääniä. HKScanin vanhan broileritalon sisälle ulkopuolisia ei koronatilanteen ja käynnissä olevien asennustöiden takia päästetä, mutta Mäkitalon Maistuvat Oy:n toimitusjohtaja Esa Mäkitalo kertoo, mitä siellä on meneillään.