Verojen määrä lyö ällikällä, kun sähköbisneksen konkari perkaa siirtolaskun – Tästä oikeasti maksat, kun maksat sähkönsiirrosta

Pitkän uran uran sähköbisneksessä tehnyt Orvo Laurila tutki toimittajan sähkönsiirtolaskun läpikotaisesti. Tällaisiin siivuihin vajaan 160 euron lasku jakautuu, kun se läpivalaistaan perin pohjin.

Orvo Laurila sai 1970-luvulla rakennetun omakotitalonsa öljynkulutuksen putoamaan 2700 litrasta sataan litraan vuodessa viime toukokuussa asennetun ilma-vesi-lämpöpumpun avulla. Ennen ikkunoiden uusimista ja seinien lisäeristystä öljyä kului noin 3500 litraa vuodessa.

14.3.2021 18:30

Laskun loppusumma on 158 euroa ja 79 senttiä. Se on Lammaisten Energian lasku tammikuun sähkönsiirrosta. Sähköä on kuulunut kuukauden aikana 2 081 kilowattituntia.

Pitkän työuran sähköbisneksen parissa tehnyt Lammaisten Energian entinen toimitusjohtaja, nakkilalainen Orvo Laurila tuumaa, että kulutus on 75 neliön kokoiseen omakotitaloon aavistuksen korkea, joskin sähköä on käytetty keskivertotalosta poiketen myös sähköauton lataamiseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut