Porilaistaustainen erikoislääkäri Maria Juusela varoittaa virusmuunnosten räjähdysmäisestä kasvusta: ”Jos nyt ei tehdä lockdownia Saksan malliin, Suomen koronatilanne menee katastrofaaliseksi” - Satakunta - Satakunnan Kansa

Suomen koronatilanne on niin vakava, että yhteiskunta on laitettava välittömästi kiinni, vaatii erikoislääkäri Maria Juusela. Arkistokuva koronpotilaan tehohoidosta HUS:ista.

Porilaistaustainen erikoislääkäri Maria Juusela varoittaa virusmuunnosten räjähdysmäisestä kasvusta: ”Jos nyt ei tehdä lockdownia Saksan malliin, Suomen koronatilanne menee katastrofaaliseksi”

Kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen erikoislääkärin Maria Juuselan mukaan Suomessa on unohdettu koronaviruksen vaarallisuus ja keskitytty vääriin asioihin.


23.2. 20:00

Kun vuosi sitten Suomi oli tilanteessa, että koronavirus uhkasi lähteä käsistä, päättäjät pistivät Uudenmaan kiinni ja tiukat rajoitteet koko maahan. Koronaepidemia pysyi hallinnassa, ja Suomesta tuli maailmallakin kiitelty koronanhoidon mallimaa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos