Raskas rekkayhdistelmä suistui ojaan valtatie 2:n rampilta Harjavallassa – Tiekeli on jälleen paikoin huono - Satakunta - Satakunnan Kansa

Raskas rekkayhdistelmä suistui ojaan valtatie 2:n rampilta Harjavallassa – Tiekeli on jälleen paikoin huono

Henkilöauto ajautui ojaan Rauman Lapissa.

Tiekeli on huononlainen räntä- ja lumisateen vuoksi. Kuva on kasitieltä viime viikon torstailta, kun pyrytti lunta.­

25.1. 8:25

Harjavalta

Raskas ajoneuvoyhdistelmä suistui ojaan Harjavallassa valtatie 2:n Porin suuntaiselta rampilta maanantaiaamuna noin kello 8.

Siltatien ramppi oli suljettuna rekkayhdistelmän nostotöiden ajan. Pelastuslaitos ilmoitti kello 9.51, että liikenne pääsee jälleen kulkemaan normaalisti.

Rekan kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa.

Myöhemmin aamupäivällä henkilöauto ajautui ojaan Rauman Lapissa noin kello 10. Onnettomuuspaikka oli kilometrin verran Lapin keskustasta Eurajoen suuntaan. Auto ja kuljettaja selvisivät enemmittä vaurioitta.

Iltapäivällä toinen henkilöauto ajoi ulos tieltä ja törmäsi valotolppaan valtatie 2:n rampin lähellä. Hälytys tuli kello 13.35. Kyydissä oli vain kuljettaja, joka ei loukkaantunut.

Ilmatieteen laitos on antanut Satakuntaan kello 23:een asti voimassa olevan varoituksen huonosta tiekelistä räntä- ja lumisateen vuoksi.

Uutista päivitetty 25.1. kello 11.05 ja kello 15.31: Lisätty Rauman Lapin ulosajo ja iltapäivällä sattunut henkilöauton ulosajo.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?