Poliisilla operaatio Virroilla väkivallanteon vuoksi, paikalla useita partioita – alaikäinen loukkaantunut, epäilty kateissa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Poliisilla operaatio Virroilla väkivallanteon vuoksi, paikalla useita partioita – alaikäinen loukkaantunut, epäilty kateissa

Poliisi on paikalla selvittämässä tilannetta. Tämänhetkisten tietojen mukaan tilanteesta ei aiheudu vaaraa sivullisille.

Poliisi ohjasi liikennettä Virroilla torstaina.­

21.1. 14:40

Poliisilla on käynnissä operaatio Virroilla Liedenpohjassa Pirkanmaalla, Sisä-Suomen poliisi kertoo Twitterissä. Poliisin mukaan tehtävään liittyy väkivaltainen teko.

Operaatio on kestänyt jo useita tunteja. Paikalla on ollut useita partioita, ja poliisi selvittää tilannetta yhä. Poliisin mukaan tilanteesta ei aiheudu vaaraa sivullisille.

Ylen tietojen mukaan väkivallanteossa on loukkaantunut yksi alaikäinen, ja väkivaltarikoksesta epäilty henkilö oli ainakin aamupäivällä vielä tavoittamatta. Ylen mukaan paikalla on myös poliisin valmiusyksikkö eli Karhu-ryhmä.

Rikoskomisario Kari Aaltio Sisä-Suomen poliisista kertoi Aamulehdelle, että kyseessä on iso operaatio. Hänen mukaansa poliisi sai tiedon tehtävästä noin kello kahdeksalta torstaiaamuna.

Aaltio ei vahvistanut, kuinka monen henkilön uskotaan olevan epäiltynä tai asianomistajana tapauksessa. Aamulehden paikalla olevan toimittajan mukaan paikalla on ollut myös ambulansseja.

Yhden aikoihin iltapäivällä Sisä-Suomen poliisi tiedotti Twitterissä, että operaatio on yhä kesken, ja poliisi tekee tilanteeseen liittyviä tarkistuksia.

Liikenne oli valtatie 66:lla operaation seurauksena poikki, mutta puoli kahden jälkeen iltapäivällä poliisi kertoi, että liikennesulku puretaan.

”Poliisi on edelleen paikalla ja poliisin tehtävä on edelleen kesken, mutta haitta liikenteelle on poistunut”, Sisä-Suomen poliisilaitos tiedotti Twitterissä.

Sisä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta ei kommentoitu HS:lle operaation laajuutta, mahdollisia epäiltyjä tai loukkaantuneita. Poliisi ei myöskään kertonut, onko väkivallanteko tapahtunut ulko- vai sisätiloissa.

Poliisi mukaan Liedenpohjan koulu ei liity tehtävään.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?