Osuuskauppa Keula suunnittelee Laitilan liikekeskukseen uudistusta - Satakunta - Satakunnan Kansa

Osuuskauppa Keula suunnittelee Laitilan liikekeskukseen uudistusta

Laitilan liikekeskus on teini-iässä, 12-vuotias. Osuuskauppa Keula suunnittelee tilojen perusteellista uudistamista. Liikekeskukseen on tulossa uusia vuokrattavia tiloja.­

20.1. 19:43

Rauma, Laitila

Osuuskauppa Keula jatkaa investointiohjelmaansa toimipaikkaverkoston uudistamiseksi. Osuuskaupan suunnitelmana on Laitilan liikekeskuksen uudistusremontti ja tilamuutokset.

Toimitusjohtaja Mika Marttila kertoo suunnitelmana olevan 12 vuotta sitten rakennetun liikekeskuksen uusiminen sisätiloiltaan kokonaisuudessaan. Tilankäyttöä parannetaan ja liikekeskukseen suunnitellaan myös uusia vuokratiloja.

Uudistussuunnitelmat valmistuvat talven aikana. Tilamuutosten lisäksi investointiohjelmassa on S-marketin ja Hesburger-ravintolan uudistaminen. Samalla parannetaan kiinteistön energiatehokkuutta.

Keula on tehnyt muutoksia Laitilan liikekeskukseen jo viime vuonna, kun ravintolaliiketoiminta päätettiin keskittää toistaiseksi vain Hesburgeriin. Laitilan Tuvan toiminta päättyi vuoden vaihteessa.

Liikekiinteistön vanhemman osan tiloissa on tehty syksyn aikana perusparannustöitä, kun Laitilan seurakunta ja Keula solmivat kesällä tilojen vuokrasopimuksen. Seurakunta pääsee muuttamaan uusiin tiloihin helmikuun alussa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?