Sorarekka liukasteli ojaan Raumalla valtatie 8:lla – Nostosta aiheutui liikennehaittaa Porin suuntaan - Satakunta - Satakunnan Kansa

Sorarekka liukasteli ojaan Raumalla valtatie 8:lla – Nostosta aiheutui liikennehaittaa Porin suuntaan

Sorarekan ojaan ajautuminen haittasi liikennettä kaiteiden rajaamalla valtatie 8:n osuudella Raumalla Harakkalan sillan ja Lakarin risteyksen välissä.­

18.1. 11:11

Rauma

Sorarekka ajautui ojaan kyljelleen valtatie 8:lla Porin suuntaan menevältä kaistalta Harakkalan sillan ja Lakarin risteyksen välisellä osuudella maanantaina. Hälytys tuli kello 10.29.

Päivystävän palomestarin Timo Lehtosen mukaan täydessä murskelastissa olleen rekan ulosajo johtui tien liukkaudesta.

– Täällä on vaan äärettömän liukasta noille raskaille autoille, kun niissä ei ole nastoja. Ne lähtevät helpolla viipottamaan, Lehtonen totesi.

Onnettomuuspaikka on kaiteiden rajaamalla tieosuudella. Kuljettaja sai kuitenkin ajoneuvon pidettyä sen verran hallinnassa, että sai se ohjattua pientareelle.

Rekan nostoa aloitettiin kahden ison hinurin avustuksella kello 11 maissa ja se kesti lopulta noin puoli kolmeen iltapäivällä. Kaivinkone siivosi murskeet pientareelta.

Toinen ajokaista oli suljettu liikenteeltä noston ajan. Paikalla oli kiertotieopastus. Kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa.

Liikennehaittaa oli muutaman tunnin ajan Porin suuntaan. ­

Päivitetty 21.1.2021 kello 8.53: Lisätty tieto, että onnettomuus sattui maanantaina. Päivitetty osuutta rekan nostosta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?