Ksylitolipastillit tekevät paluun Porin päiväkoteihin – ”Miksi meillä ei enää ole hakkaraisia, ovat lapset kyselleet pitkin vuotta”

Porin kaupunki teki vuodessa täyskäännöksen päiväkotien ksylitolijakelussa. ”Tabletti on pieni, mutta sen merkitys on suuri”, tiivistää tunnelmia varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Piia Tarvainen päiväkoti Lounatuulesta. Nyt tabletteja jaetaan myös Merikarvialla.

Porilaisessa Lounatuulen päiväkodissa otettiin ilolla vastaan uutinen ksylitolitablettien paluusta, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Piia Tarvainen sanoo. Pandahaalarisen Waltteri Karjalaisen, 4, äiti ostaa ksylitolia kotiin. - Saan sitä ruoan jälkeen, Waltteri tiesi kertoa. Oikealla Ossi Duldin, 4, keltaisessa takissa Max Mikkelson, 3, mustassa haalarissa Valtteri Viljanen, 4, ja vasemmalla Nella Haavisto, 4.

Pori, Ulvila, Merikarvia

Vähitellen arkeen vuodenvaihteen jälkeen heräilevässä päiväkoti Lounatuulessa otettiin ilolla vastaan tieto siitä, että suurta porua aiheuttanut Porin perusturvan päätös lopettaa ksylitolitablettien jakaminen päiväkotilapsille on vuoden väännön jälkeen päätetty kumota.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut