Kaksi henkilöautoa kolaroi tiellä 44 Porissa – Kaksi sairaalaan - Satakunta - Satakunnan Kansa

Kaksi henkilöautoa kolaroi tiellä 44 Porissa – Kaksi sairaalaan

Kuvituskuva.­

25.11.2020 20:52

Pori

Kaksi henkilöautoa törmäsi Pohjanmaantiellä osuudella Laviasta Kiikoisiin päin keskiviikkona iltapäivällä. Hälytys tuli kello 14.46.

Päivystävän palomestarin Janne Vuorelan mukaan kolari sattui pikkutien ja Pohjanmaantien risteyksessä hieman ennen Kiikoisten rajaa.

Autoissa oli Vuorelan mukaan yhteensä kolme ihmistä. Kaksi heistä loukkaantui kolarissa, toinen lievemmin ja toinen vakavammin. Heidät kuljetettiin sairaalaan.

Poliisi tiedotti torstaina aamulla, että onnettomuus tapahtui, kun henkilöauto oli kääntymässä vasemmalle ja sen takaa tullut henkilöauto lähti ohittamaan sitä vasemmalta.

Ohittajan auto törmäsi kääntyvän auton vasempaan etuosaan ja suistui ojaan. Henkilöautoa ajanut kullaalainen nainen loukkasi törmäyksessä ja ojaanajossa selkänsä. Hänet kuljetettiin Satasairaalaan.

Illansuussa keskiviikkona Karjarannantiellä Porissa sattui henkilöauton ulosajo. Yksin autossa ollut kuljettaja oli saanut sairauskohtauksen ajaessaan. Auto oli kulkeutunut päin puuta. Hälytys tuli kello 18.36.

Uutista päivitetty 26.11. kello 8.23. Lisätty poliisin tiedot Lavian onnettomuudesta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?