Suomen johtavasta traktorien vuokraajasta Satakunnan vuoden yrittäjä - Satakunta - Satakunnan Kansa

Suomen johtavasta traktorien vuokraajasta Satakunnan vuoden yrittäjä

Satakunnan Yrittäjien mukaan Tracwest Oy:n menestyksen taustalla on yrittäjä Juha Leivon (vas.) rohkeus ja innovatiivisuus sekä halu kehittyä yritystä kasvattaen. Kasvuun on päästy onnistuneilla rekrytoinneilla sekä laadukkailla ja valikoiduilla kone-edustuksilla. Arkistokuvassa Leivo konemyyjä Markus Lehtimäen kanssa.

11.11.2020 19:34 | Päivitetty 11.11.2020 19:36

Eurajoki

Vuoden maakunnalliset yrittäjäpalkinnot jaettiin keskiviikkoiltana Satakunnan Yrittäjien syyskokouksessa Eurajoella.

Satakunnan vuoden yrittäjäksi 2020 palkittiin Tracwest Oy:n Juha Leivo.

Honkajoella juuriaan pitävä Tracwest on monille tunnetumpi Rentti-nimellä.

Rentti on maansiirtokoneiden maahantuoja, joka myy ja vuokraa maansiirtokoneita, murskaimia ja seuloja sekä lavetteja ja perävaunuja. Yritys on konevuokrauksen edelläkävijä ja Suomen johtava traktorien vuokraaja.

Rentti on kolmen vuoden aikana luonut valtakunnallisen jakeluverkon, mikä näkyy myös vahvana liikevaihdon kehityksenä. Viime vuonna yrityksen liikevaihto oli jo yli 16 miljoonaa euroa, kun se vielä vuonna 2015 oli 4miljoonaa euroa.

Kovasta kasvusta huolimatta myös liikevoitto on pysynyt vahvana.

Vuoden yrittäjäperheen palkinnon sai raumalaisen Lääkärikeskus Minerva Oy:n Ylitalon yrittäjäperhe.

Lääkärikeskus Minerva työllistää 26 henkilöä ja tämän lisäksi ammatinharjoittaja-lääkäreitä yrityksessä on 50.

Ahkera työ ja henkilökohtainen palvelu ovat tekijöitä, joiden avulla Lääkärikeskus Minerva on pitänyt asemansa myös kilpailijoiden tultua Rauman seutukunnalle.

Satakunnan vuoden yksinyrittäjäksi on valittu porilainen Mainosmasiina Oy:n Olli Nuorsaari. Nuorsaari tarjoaa asiakkailleen kaikki painotuotteet suurkuvatulosteista käyntikortteihin.

Mainosmasiinan liikevaihto on yksinyrittäjälle korkea ja keskimäärin se on ollut viime vuosina 500 000-600 00 euroa. Palkintotekstissä Nuorsaaren vahvuuksina pidettiin monipuolista tuotevalikoimaa ja palvelun nopeutta.

Ansioituneita yrittäjiä on Satakunnassa palkittu 1970-luvulta alkaen.

Satakunnan vuoden yrittäjä ‑palkinto jaettiin 44. kerran, Satakunnan vuoden yrittäjäperhe 32. kerran ja uusimpana Satakunnan vuoden yksinyrittäjä ‑palkinto kuudennen kerran.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut