Opettaja, ilmoittaudu mukaan Satakunnan Kansan mediakasvatuskoulutukseen - Satakunta - Satakunnan Kansa

Mediavisan alkukilpailun voitto Kokemäelle – vielä ehdit ilmoittautua mediataitokoulutukseen

Viime vuonna mediavisan voitti Länsi Porin koulun 9c luokan joukkue. Joukkueessa olivat mukana Eeli Lähteenmäki, Senni Mattila ja Janette Rinne.

23.1.2020 15:43

Pori

Satakunnan Kansa järjestää 27. tammikuuta mediakasvatuskoulutuksen opettajille yhteistyössä Sanomalehtien Liiton kanssa.

Koulutus sopii parhaiten yläkoulun ja toisen asteen opettajille oppiaineesta riippumatta. Sen kesto on kokonaisuudessaan kolme tuntia ja se pidetään Satakunnan Kansan tiloissa Porissa. Koulutus alkaa kello 15 ja päättyy kello 18.

Koulutus sisältää luennon ja työpajan. Luennossa pureudutaan journalismin ajankohtaisiin ilmiöihin ja juttutyyppien muuttuviin muotoihin. Työpaja antaa valmiudet viedä tehtävän suoraan luokkaan.

Koulutukseen tulee ilmoittautua 24. tammikuuta mennessä.

Kouluttajana toimii journalisti, mediaopettaja ja oppikirjailija Tuomas Kaseva, joka työskentelee Helsingin Sanomien Teema-liitteen toimitussihteerinä ja Kallion lukion mediaopettajana.

Kaseva on innostava ja kokenut kouluttaja, joka tuntee hyvin sekä toimituksen että opetuksen käytännöt. Parhaillaan hän tekee tutkimusta siitä, mistä asioista nuoret päättelevät netissä, onko jokin sisältö journalismia.

Mediavisan alkukilpailun voitto Kokemäelle

Mediavisa 2020 alkukilpailu on käyty. Visaan osallistui yhteensä 133 joukkuetta. Joukkueista neljä parasta pääsee loppukilpailuun Satakunnan Kansaan torstaina 6. helmikuuta kello 9.30.

Loppukilpailujoukkueet ovat:

1. Juho Oksa, Eeva Fallström ja Oskari Pere, Kokemäen yhteiskoulu, 8d, opettaja Satu Pajuniitty, tulos: 28/30

2. Jonna Liedes, Helmi Viskari, Leeni Urholin, Eurajoen Yhteiskoulu 9C, opettaja Mervi Naski, tulos: 23/30

3. Aliisa Ahtiainen, Kiia Lehtinen, Jenni Peltomaa, Kaarisillan yhtenäiskoulu 9b, opettaja Johanna Vilkuna, tulos: 22/30

4.Laura Salonen, Kerttu Rintola, Nelli Kurikka ja Henrietta Nickberg, Länsi-Porin koulu 9C, opettaja Pia Hietamäki, tulos: 21/30

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos