Ojaanajot työllistivät pelastuslaitosta pitkäperjantaiyönä - Satakunta - Satakunnan Kansa

Ojaanajot työllistivät pelastuslaitosta pitkäperjantain vastaisena yönä ympäri Satakuntaa – Ei henkilövahinkoja

Kuvituskuva.

10.4.2020 9:36 | Päivitetty 10.4.2020 13:00

Myöhään kiirastorstain iltana henkilöauto ajautui ojaan Ahlaistentiellä Porissa. Tarkempi paikka on noin Ahlaistentie 350:n kohdalla, puolivälissä valtatie 8:lta Ahlaisten keskustaajamaan päin. Hälytys tuli kello 22.39. Pelastuslaitoksen mukaan kyydissä oli vain kuljettaja, joka selvisi vammoitta.

Raumalla henkilöauto ajautui kaistaltaan päin sähkötolppaa Hitsaajantien ja Niittaajantien risteyksen tuntumassa. Sen verran lujaa auto oli osunut, että tolppa oli katkennut. Risteyksen lähellä sijaitseva rakennus vaurioitui myös jonkin verran törmäyksessä. Yksin autossa ollut kuljettaja säilyi kuitenkin vammoitta, kertoi pelastuslaitos. Hälytys tuli kello 3.12. Samaisesta tolppaanajosta tehtiin hälytys toisenkin kerran aamulla kello 8.28.

Kankaanpäässä henkilöauto ajoi ojaan Korvaluomantiellä. Tie kulkee Niinisalosta Karvian Kanttiin päin. Autossa oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa. Kaikki selvisivät pelastuslaitoksen mukaan ilman vammoja. Hälytys tuli kello 3.33.

Päivitetty 10.4.2020 kello 12.58: Lisätty tieto, että myös risteyksen lähellä sijaitseva rakennus vaurioitui Rauman ulosajossa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut