Kunnanhallituksen puheenjohtaja Vesa Jalonen löysi oman kuvansa oudosta paikasta - Satakunta - Satakunnan Kansa

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Vesa Jalonen löysi oman kuvansa oudosta paikasta – ”Dennis Muchina päivitti profiilikuvansa”

Kuvakaappaus Facebookista.

21.1.2020 20:54

Keskustan kunnanvaltuutettu ja Eurajoen kunnanhallituksen puheenjohtaja Vesa Jalonen julkaisi tiistaina facebook-tilillään kuvakaappauksen Dennis Muchinana esiintyvän facebook-käyttäjän tililtä. ”Muchina” oli vaihtanut profiilikuvansa, ja uusi kuva oli Jaloselle kovin tuttu. Liiankin tuttu, hän esiintyy kuvassa itse.

– Hiukan pelottavaa tämä facebookissa oleminen on, kun tällaisia profiileja omilla kuvillaan löytää. En tiedä, onko syynä politiikassa mukanaolo. Kiitos joka tapauksessa, että on kavereita, jotka tällaisista kertovat, Jalonen kirjoitti päivityksessä.

Keväinen kuva on kopioitu Jalosen Facebook-tililtä, jossa hän julkaisi sen 15. huhtikuuta viime vuonna.

Satakunnan Kansan tiistai-iltana tavoittama Jalonen kertoo kuulleensa kuvansa käytöstä kaveriltaan tiistaina iltapäivällä.

– Ei se kauhean mukavalta tuntunut, mutta kyllähän tuollaista voi kuka tahansa tehdä.  Täytyy suhtautua asiaan vain niin, että tällaista tapahtuu, ja toivoa samalla, ettei kauheasti muille tapahtuisi. Vaikken ole julkisuudessa muuten kuin kunnallispolitiikan kautta, niin voihan se olla yksi syy siihen, että joku tällaista tekee.

Tiistaina illalla Facebookista ei enää löytynyt Jalosen kuvalla varustettua Dennis Muchinan tiliä. Jalosen aloitteesta tiliä tai kuvaa ei ole poistettu. Hän kertoo, ettei ainakaan ole ollut, ainakaan vielä, yhteydessä yhteisöpalvelun ylläpitoon.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut