Ex-missi Piritta Hagman täyttää 40 vuotta: osti itselleen mökkitontin - Satakunta - Satakunnan Kansa

40 vuotta täyttävä Piritta Hagman lahjoi itsensä mökkitontilla – Porista kotoisin oleva ex-missi aikoo rakentaa kesäasunnon Kokemäelle

Piritta Hagmanilla on takanaan rankka vuosi erottuaan ex-kiekkoilija Niklas Hagmanista 12 vuoden avioliiton jälkeen.

7.8.2019 7:34

Missinä, juontajana ja fysioterapeuttina tunnettu Piritta Hagman täyttää tänään keskiviikkona 40 vuotta. Hagman nousi julkisuuteen alun perin missikisoista. Hänet kruunattiin vuonna 2003 Miss Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi ja vuonna 2004 Miss Skandinaviaksi.

Hagman kertoo, että hän on jo parikymppisestä lähtien odottanut täyttävänsä 40 vuotta.

– Olen ajatellut pitkään, että nelikymppisenä se elämä vasta alkaa. Elämän parhaat vuodet ovat vasta edessä, joten tästä on hyvä jatkaa, hyväntuulinen Hagman toteaa.

Syntymäpäivälahjaksi Hagman osti itselleen mökkitontin läheltä kotikaupunkiaan Poria.

– Olen viime päivinä fiilistellyt uutta mökkitonttiani, jonka ostin juuri Kokemäeltä. Tavoitteena olisi päästä rakentamaan mökin perustuksia jo ensi kesänä, Hagman paljastaa.

Hagman asuu tällä hetkellä Helsingin Lauttasaaressa kolmen lapsensa kanssa ja työskentelee hyvinvoinnin parissa. Hän toimii muun muassa lantionpohja- ja äitiysfysioterapeuttina. Kesällä hän on myös ehtinyt lomailla.

Piritta on puhunut jo vuosia kotisynnytyksen puolesta. Hän on synnyttänyt kaikki lapsensa kotona. Hän on avautunut Anna-lehdessä kärsineensä jokaisen lapsen saamisen jälkeen lievästä masennuksesta vauvan ollessa noin vuoden ikäinen.

Suhde jääkiekkotähteen

Vaalean kaunottaren suhdetta ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmaniin seurattiin tarkkaan julkisuudessa. Pari alkoi seurustella vuonna 2000, jolloin molemmat olivat parikymppisiä. Vuonna 2003 missikisojen aikaan Piritta kommentoi suhdettaan tuolloin Floridassa pelanneeseen NHL-kiekkoilijaan.

– Kun se oikea sattuu kohdalle, niin se vain loksahtaa. Rakkaus ei ole välimatkasta kiinni. Niklas on unelmieni mies, urheilullinen, luotettava ja aito. Hän osaa ottaa toiset ihmiset huomioon, ja hän saa minut nauramaan, Piritta hehkutti Iltalehdelle vuonna 2003.

Pari asteli alttarille heinäkuussa 2006, jolloin Piritta odotti esikoistaan. Pariskunta vihittiin Helsingissä Johanneksenkirkossa.

Piritalla ja Niklaksella on kolme lasta, vuonna 2007 syntynyt Lukas, vuonna 2009 syntynyt Lila ja vuonna 2012 syntynyt Eliana. Perhe asui pitkään Yhdysvalloissa, kun Niklas pelasi NHL:ssä. Jääkiekkouran takia perhe muutti jatkuvasti maasta tai kaupungista toiseen. Hagmanit muuttivat Suomeen muutamia vuosia sitten, kun Niklaksen kiekkoura päättyi.

Parin avioliitto kariutui 12 vuoden avioliiton jälkeen viime vuonna. Avioero astui voimaan joulukuussa.

Hagmanien perhe yhteiskuvassa kesällä 2015. Hagmanien lapset eivät tienneet vanhempiensa erosta ennen kuin siitä oli jo uutisoitu.

Oma urapolku

Keväällä 2017 Piritta Hagman kertoi Anna-lehden haastattelussa pitäneensä kotiäitiyttä arvokkaimpana ja hienoimpana asiana elämässään, mutta kaivanneensa silti omaa urapolkuaan.

Kun ex-mies pelasi vielä jääkiekkoa, Piritta opiskeli lapsiarjen keskellä itselleen monta ammattia. Urapolku katkesi kuitenkin aina jatkuvaan muuttamiseen.

Piritta Hagman on muun muassa äitiysfysioterapeutti, ravintoterapeutti, synnytysvalmentaja, imetysohjaaja ja personal trainer.

Syksyllä Piritta on uuden edessä, sillä perheen kuopus Eliana aloittaa koulutaipaleensa.

Ei isoja juhlia

Piritta hehkutti 40-vuotissyntymäpäiväänsä Instagramissa viikonloppuna. Hän julkaisi kesäisen kuvan, jossa hän hymyilee kameralle avoauton kyydissä.

Piritta ei aio juhlia isosti syntymäpäiväänsä. Hän oli ilmoittanut lähipiirilleen juhlivansa nelikymppisiään vasta vuoden kuluttua. Siitä huolimatta naisen ystävät yllättivät hänet viime viikonloppuna pienillä juhlilla.

– Tämä kesä ja koko vuosi ovat olleet niin hektisiä, että juhlat siirtyivät vuodella eteenpäin. Totuttelen ensin olemaan nelikymppinen ja juhlin sitten 41-vuotiaana, Hagman naurahtaa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos