Leppäkosken Lämpö osti Ulvilan Lämmön - Satakunta - Satakunnan Kansa

Leppäkosken Lämpö osti Ulvilan Lämmön – kaupan arvo 2,5 miljoonaa

Ulvilan kaupunki myi omistamansa Ulvilan Lämmön osakkeet.

7.8.2019 16:36

Ulvila

Leppäkosken Lämpö osti Ulvilan kaupungin omistuksessa olleet Ulvilan Lämmön osakkeet. Osakekaupan arvo on 2,5 miljoonaa euroa.

Leppäkosken Lämpö osti Fortum Power & Heat:lta 44,4 prosenttia Ulvilan Lämmön osakkeista vuonna 2014, ja nyt toteutuneen kaupan myötä yhtiö siirtyy kokonaan osaksi Leppäkosken Sähkö -konsernia.

Kaupan jälkeen Leppäkosken Lämpö toimittaa kaukolämpöä yhteensä kuudella paikkakunnalla. Yhtiön toimittama lämpö tuotetaan yli 90-prosenttisesti kotimaisilla polttoaineilla, joka ympäristöystävällisyytensä lisäksi mahdollistaa myös kaukolämmön kilpailukyvyn muihin lämmitysmuotoihin verrattuna.

– Leppäkosken Sähkö -konsernin liiketoimintatapoihin kuuluu, että paikkakunnilla, joilla konserniyhtiöillä on merkittävää toimintaa, on yritysten hallinnossa paikallista osaamista. Noudatamme samaa käytäntöä myös Ulvilassa, kertoo Leppäkosken Lämmön toimitusjohtaja Juha Koskinen.

Ulvilan Lämmön hallituksen jäseneksi on kutsuttu Jukka Moilanen ja hänelle varajäseneksi Heikki Saari. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Jari Kujanpää.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos