Poliisi puuttui Kankaanpään Hörhiäisissä liiaksi leiskuneeseen lempeen - Satakunta - Satakunnan Kansa

Alkoholirikkomuksia, lastensuojeluilmoituksia ja nahistelua – Poliisi puuttui Kankaanpään Hörhiäisissä myös julkisella paikalla liiaksi leiskuneeseen lempeen

Arkistokuva.

25.8.2019 15:07 | Päivitetty 25.8.2019 15:14

Kankaanpää

Poliisilla riitti tehtäviä Kankaanpäässä viikonloppuna järjestetyissä Hörhiäisissä. Poliisi listasi viikonlopun tehtäviä Satakunnan nettipoliisit -facebooksivulla.

Eräällä pariskunnalla lempi leiskui poliisin mukaan julkisella paikalla siinä määrin, että poliisi keskeytti toimenpiteen, jota se kuvailee varsin kiihkeäksi.

– Keskeytetystä lemmenteosta ei selvinnyt kukaan seuraamuksitta, nauru kupli sekä lemmekkäiden osallisten että poliisin huulilla, poliisi kirjoittaa.

Valvontaa kohdistettiin Hörhiäisissä erityisesti nuorisoon. Kahden yön tuloksena oli 19 alkoholirikkomussakkoa alaikäisille nuorille, joiden halussa oli alkoholijuomia. Lastensuojeluilmoituksia kirjattin 22.

Yhtä henkilöä poliisi kertoo muistaneensa sakkolapulla väärän henkilötiedon antamisesta. Liikenteeseen liittyviä rikesakkoja poliisi määräsi viisi ja sakkoja kuusi.

– Urheilumieltä nuorisosta löytyi; poliisiauton nähdessään he kirmasivat Keskuskadulta kirkkomaalle karkuun, poliisi kirjoittaa.

Hörhiäisviikonloppu ei sujunut poliisin mukaan ilman nahisteluja ja riitoja, mutta suurimmaksi osaksi poliisi sai kohdata asiallisia ja selviä nuoria.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut