Pihlajalinna mahdollisesti vetäytymässä suunnitelmastaan perustaa Porin Sokoksen tiloihin lääkärikeskus - Satakunta - Satakunnan Kansa

Pihlajalinna mahdollisesti luopumassa suunnitelmistaan Porissa – yli vuoden Sokoksella tyhjillään olleiden tilojen vapauttamisesta neuvotellaan: “Aika kauan me on katsottu”

Terveysyritys Pihlajalinna on vetäytymässä näillä näkymin Porista, minne se on suunnitellut avaavansa lääkärikeskusta vuodesta 2017 lähtien.

Pihlajalinnan tilat Porin Sokoksella ovat edelleen tyhjillään. Kuva on viime lokakuulta. Rakentaminen on edelleen jäissä.

5.12.2019 6:00

Terveysyritys Pihlajalinna on vuokrannut Porin keskustan Sokoksen toisesta kerroksesta tiloja mahdollista lääkärikeskusta varten jo pidemmän aikaa. Tilojen remontti on kuitenkin ollut keskeytettynä jo viime syksystä lähtien.

Nyt Pihlajalinna neuvottelee Satakunnan Osuuskaupan kanssa tiloista luopumisesta. Mikäli neuvotteluissa päädytään tilojen vapauttamiseen, Pihlajalinna mahdollisesti luopuu suunnitelmistaan avata toimipiste Poriin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos