Autokatos ja kaksi henkilöautoa tuhoutuivat tulipalossa Ulvilassa, palon syy ei vielä tiedossa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Autokatos ja kaksi henkilöautoa tuhoutuivat tulipalossa Ulvilassa, palon syy ei vielä tiedossa

Katoksen vieressä olleet autot ehdittiin siirtää palolta turvaan.

Kuvituskuva.­

5.7. 9:26

Ulvila

Autokatos ja kaksi henkilöautoa tuhoutuivat tulipalossa tänään aamulla Ulvilassa.

Hätäkeskus sai ilmoituksen tulipalosta Kaasmarkuntiellä hieman aamukuuden jälkeen. Ilmoituksen teki paikallinen asukas, joka oli havahtunut paloon äänen perusteella. Palo oli siinä vaiheessa edennyt pitkälle.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle autokatos oli jo romahtanut, ja katoksen sisällä olleet kaksi autoa olivat palaneet pahasti.

Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja tai muita aineellisia vahinkoja. Autokatoksen vieressä olleet kaksi henkilöautoa ehdittiin siirtää palolta turvaan.

Päivystävä palomestari Janne Kumpulainen kertoo STT:lle, että palon leviämisestä ei ollut juuri vaaraa, koska aivan vieressä ei ollut muita rakennuksia ja ympäröivä maasto oli märkää.

–  Mutta pelastuslaitos sammutti palon, joka jäljellä oli, hän sanoo.

Palon syttymissyy ei toistaiseksi ole tiedossa. Kumpulainen ei halua lähteä arvailemaan, mistä palo on saanut alkunsa. Tahallisesti sytytetyn palon mahdollisuutta ei silti voi sulkea pois.

–  Tässä vaiheessa ei ole mitään semmoista tietoa, mikä antaisi aihetta olettaa mihinkään suuntaan, mitä on tapahtunut, Kumpulainen sanoo.

Poliisi tutkii palon syytä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?