Parvejumppaa tarjolla porilaisille - Satakunta - Satakunnan Kansa

Muualla lauletaan parvekkeilla, Porissa jumpataan – lähde mukaan

Helsinkiläinen Orvokki järjesti huhtikuun alkupuolella tempauksen, jossa hän kutsui somessa ihmisiä soittamaan samaan aikaan Darudea parvekkeilleen. Porilaisia kutsutaan nyt jumppaamaan parvekkeilleen tai ikkunoihin.

16.4.2020 13:14

Pori

Koronaepidemiasta huolimatta säännöllisestä liikkumisesta on pidettävä huolta. Porissa järjestetään parvekejumppaa ensi viikosta alkaen ja lisää innokkaita kerrostaloasukkaita kaivataan mukaan.

Porin kaupunki järjestää ensimmäisen parvekejumpan torstaina 23. huhtikuuta kello 10 Sampolan Annikintien ja Hillervontien alueen sisäpihalla.

– Ideana on, että jumpan ohjaaja on kerrostalon ulkopuolella ja asukkaat voivat tehdä jumppaliikkeitä omalla parvekkeellaan tai ikkunan takaa. Liikuntatuokio kestää noin 20 minuuttia, kuvailee erityisliikunnanohjaaja Anna Sevänen.

Parvekejumppia ryhdytään järjestämään säännöllisesti ympäri kaupunkia.

– Nyt tarvitaan kaupunkilaisten apua, ja haluaisimme saada yhteydenottoja, minkä kerrostalon eteen jumppaa pitäisi tulla vetämään. Kaipaatko sinä siis päivääsi pientä piristystä tai ohjelmaa tai kenties isovanhempasi? Ilmiantakaa kerrostalo, johon jumppaa pitäisi tulla vetämään ja innostakaa myös muut talon asukkaat mukaan, ehdottaa Sevänen.

Parvekejumpat alkavat ensi viikolla. Varauksia voi tehdä suoraan Seväselle puhelimella numeroon 044 701 1420 arkisin kello 8–16 tai sähköpostilla osoitteeseen anna.sevanen@pori.fi.

Lisäksi voit jumpata kotona Anna Seväsen ohjeiden mukaan:

Näillä liikkeillä lisäät lihasvoimaa kotioloissakin

Näillä liikkeellä pidät huolta tasapainostasi

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos