rattijuoppoja Noormarkku Pori - Satakunta - Satakunnan Kansa

Humalainen kurvasi ojaan Noormarkussa, toinen ajoi lätäkköä väistäneen perään Porissa –  Ilkivaltaa ja yritys varastaa auto Porin keskustassa

Kuvituskuva.

23.2.2020 13:33

1950-luvulla syntynyt mies ajoi henkilöautonsa ojaan humalassa Noormarkun Rauhalammintiellä lauantaina noin kello 20. Mies puhalsi alkometriin 2,13 promillea. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

1990-luvulla syntynyt mies ajoi henkilöautolla toisen ajoneuvon perään sunnuntaina kello 01.29 Porissa Outokummuntiellä. Rautatien alikulkuun oli kertynyt jonkin verran vettä, jota ensimmäisenä ajanut auto väisti jarruttamalla. Humalainen kuski puhalsi alkometriin 2,04 promillea. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lisäksi poliisin tietoon on tullut ilkivaltaa ja yritys varastaa auto Porissa sunnuntaina aamuvarhaisella. Vähälinnankadulla oli rikottu ainakin neljän auton ikkunoita ja yritetty ottaa luvatta ajoneuvo käyttöön. Mahdollisesti myös omaisuutta on varastettu autoista. Poliisi otti verekseltään kiinni kolme nuorta henkilöä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut