Sähköt katkesivat kesken Mira Luodin Porin-keikan – palasi pimeän keikkapaikan lavalle akustisesti - Satakunta - Satakunnan Kansa

Sähköt katkesivat kesken Mira Luodin Porin-keikan – näin hän ratkaisi pimeän keikkapaikan ongelman: ”Rumpali ja teknikko valaisivat taskulampuilla”

Mira Luoti kertoo Instagramissa, kuinka sähköt katkesivat kesken laulajan Porin-keikan.

Mira Luoti oli perjantaina keikalla Porissa, jossa koko keskusta pimeni sähkökatkon vuoksi.

26.10.2019 16:26

Mira Luoti esiintyi perjantain ja lauantain välisenä yönä Porissa, kun sähköt katkesivat kaupungissa kovan tuulen vuoksi.

Luoti kommentoi Instagramissa Porin-keikkaansa, jonka aikana muun muassa sähköt katkesivat keikan kolmannen biisin aikana.

– Keikka keskeytyi kolmannen biisin aikana, koska koko Porista meni sähköt. Yleisö jäi kuitenkin kuuliaisesti odottamaan mahdollista paluutamme lavalle. Sähköjä ei näkynyt, Luoti kirjoittaa.

25 000 ilman sähköä

Satakunnan Kansa kirjoitti lauantaina, kuinka Porin keskusta pimeni sähkökatkon aikana täysin ja pahimmillaan jopa 25 000 ihmistä oli ilman sähköjä.

Sellainen oli tilanne myös Luodin keikalla. Kun sähköjä ei kuulunut, Luoti ja muun muassa Tiktakista tuttu kitaristi Emppu päättivät mennä lavalle akustisesti.

– Yleisö kuunteli ja keskittyi ja lopuksi lauloimme kaikki yhdessä ja lujaa lauloimmekin! Rumpali ja teknikko nappasivat kännykät ja taskulampuilla valaisivat tämän kauniin hetken. Tunnelma oli herkkä ja ikimuistoinen. Kiitos ihanan yleisön.

Epäreilua vertailua

Uuden albumin julkaissut Luoti ottaa kantaa päivityksessään myös Iltalehden aiempaan juttuun, jossa verrattiin Luodin ja Vesalan eilisten keikkojen yleisömääriä toisiinsa.

Luoti pitää vertailua epäreiluna.

– Haluan kertoa teille oman näkemykseni. Ensinnäkin mua sattuu ihan hirvittävästi, että minut ja minulle tärkeä ja rakas ihminen laitetaan kilpailuasetelmaan.

– Olen juuri tehnyt itselleni merkittävän työvoiton, julkaissut aivan tajuttoman hyvän albumin. Torstaina juhlimme Tavastialla täysillä mahtavan porukan kanssa mielettömän hyvällä enegialla bändini kanssa.

Luodin mukaan Porin-keikan alussa väki oli varovaisesti yökerhon reunassa.

– Mutta kun keikka polkaistiin käyntiin tuli porukka jo lähemmäksi tanssimaan, Luoti kirjoittaa.

Päivityksensä lopussa Luoti kiittää Porissa toimivan Punainen kukko -yökerhon henkilökuntaa.

– Henkilökunta, yleisö ja bändini olemme erittäin onnellisia tämän hämmentävän kokemuksen koettuamme.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: