Rattijuoppo törmäsi vastaantulevan auton keulaan Huittisissa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Rattijuoppo törmäsi vastaantulevan auton keulaan Huittisissa – kaksi loukkaantui, autot romuttuivat

Lounais-Suomen poliisilaitos. Satakunta. poliisiauto.

29.4.2019 17:21

Humalassa autoillut mies menetti autonsa hallinnan ja vaaransi aamuliikenteen Huittisissa sunnuntaiaamuna.

Risto Rytin kadun ja Huittistenkadun risteyksessä kuljettaja menetti autonsa hallinnan ja ajautui vastaantulevien kaistalle ja siitä ojaan.

Poliisin mukaan hän ajoi huomattavaa ylinopeutta 40 kilometrin rajoitusalueella. Ojaan päätymisen jälkeen auto oli jatkanut matkaansa vielä noin 50 metriä.

Kuljettaja vietiin tarkistukseen Satasairaalaan. Poliisin mukaan vuonna 1996 syntynyt mies puhalsi alkometriin 1,77 promillen lukemat. Tapaus sattui noin kello 7 aamulla.

Hieman myöhemmin sunnuntai-iltana niin ikään Risto Rydin kadulla sattui onnettomuus, jossa kaksi autoa vaurioitui pahasti.

Vuonna 1954 syntynyt mies oli törmännyt autollaan vastaantulevan ajoneuvon vasempaan etukulmaan ja jäänyt keskiviivan kohdalle. Vastaantuleva ajoneuvo oli törmäyksen johdosta ajautunut menosuuntaansa nähden tien oikealle puolen ojaan. Ajoneuvossa oli ollut kaksi henkilöä, joille molemmille tuli rytäkässä lieviä vammoja.

Epäilty kuljettaja ei ollut loukkaantunut tilanteessa. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat tuntuvasti. Epäilty puhalsi 0,81 promillen lukeman. Tapaus sattui noin kello 18.

Uutista on päivitetty 1.5.2019 kello 7.11: Korjattu kadun nimi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: