Jehovan todistajat yrittävät saada ihmiset hylkäämänä moraalittomat tapansa, mutta miten he elävät itse? - Satakunta - Satakunnan Kansa

Ari Hämäläinen oli lukioaikanaan töissä Porin hävittäjälentolaivueessa – Jehovan todistajaksi kääntyminen esti haaveet lentäjän urasta

Helena Hämäläinen ja Ari Hämäläinen tekevät osa-aikatyötä, jotta ehtivät käyttää 70 tuntia kuukaudessa Jehovan todistajien vapaaehtoistyöhön. Pienellä budjetilla elävä pariskunta ei istu baareissa ja kokkaa ruokansa enimmäkseen itse.

Helena Hämäläinen ja Ari Hämäläinen eivät juhli joulua tai syntymäpäiviä, mutta antavat toisilleen lahjoja. Viimeksi Ari Hämäläinen on antanut vaimolleen hajuvettä ja Helena Hämäläinen miehelleen kravatin.

16.6.2019 12:03

Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen kokoontuu tänä viikonloppuna ryhmä ihmisiä, jolle moni on avannut ovensa, mutta harva päästänyt kynnyksen yli.

Kolmipäiväiseen kesätapahtumaansa kokoontuvat Jehovan todistajat tunnetaan sitkeästä ovelta ovelle -työstä, jonka tavoite on saada ovenavaaja hylkäämään moraalittomat tapansa ja alkamaan elää ”Jehovan lain mukaan”.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut