Reijo Siltala Leader Karhuseudun johtoon - Satakunta - Satakunnan Kansa

Kokemäen ex-kaupunginjohtaja Siltala Leader Karhuseudun johtoon

Reijo Siltala on Janakkalan kunnan seuraava kunnanjohtaja.

4.9.2019 9:11 | Päivitetty 4.9.2019 9:26

Reijo Siltala, 41, aloittaa Leader Karhuseudun toiminnanjohtajana syyskuussa. Kokemäen kaupunginjohtajana vuosina 2014–2018 toiminut Siltala työskentelee tällä hetkellä yrittäjänä asiantuntijatehtävissä ja kouluttajana.

– Valintaan päädyttiin ennen kaikkea Siltalan laajan maakunnallisen ja valtakunnallisen verkoston sekä monipuolisen työ- ja kehittäjähistorian ansiosta, kommentoi tiedotteessa valintaa Leader Karhuseudun hallituksen puheenjohtaja Timo Wallin.

– Karhuseutu on ollut pitkään yksi tehokkaimmista ja toimivimmista kehittämisyhdistyksistä, tästä on hyvä jatkaa. Satakunnassa on paljon piilevää osaamista ja yrittämisen mahdollisuuksia, joiden tukemiseen Leader-rahoitus on tutkitusti erittäin tehokas tapa, Siltala toteaa.

Leader Karhuseutu on maaseudun kehittämisyhdistys, joka myöntää rahoitusta EU:n maaseutuohjelman ja oman paikallisen kehittämisstrategiansa mukaisesti mikroyritysten ja yhteisöjen hankkeille.

Leader Karhuseudun toimialueeseen kuuluvat Ulvila, Harjavalta, Nakkila, Kokemäki, Eurajoen Luvia sekä Porin maaseutualueet.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos