Autoilija yritti väistää rusakkoa, suistui tieltä ja kaatoi mennessään lyhtypylvään – perästä tullut toinen kuljettaja törmäsi kaatuneeseen valaisinpylvääseen - Satakunta - Satakunnan Kansa

Autoilija yritti väistää rusakkoa, suistui tieltä ja kaatoi mennessään lyhtypylvään – perästä tullut toinen kuljettaja törmäsi kaatuneeseen valaisinpylvääseen

26.3.2019 7:51

Valtatie 2:lla sattui liikenneonnettomuus, jossa oli rutkasti hyvää onnea mukana.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun henkilöautoilija yritti väistää tielle yllättäen porhaltanutta rusakkoa. Henkilöauto lähti heittelehtimään väistöliikkeen seurauksena ja päätyi lopulta ojan puolelle. Onnettomuus sattui Nakkilan ja Ulvilan välimaastossa kakkostiellä, lähellä Karjanojantietä ja ohituskaistaa.

Henkilöauto kaatoi suistuessaan myös läheisen valaisinpylvään. Suistuneen ajoneuvon takana tullut toinen henkilöauto törmäsi tielle kaatuneeseen valaisinpylvääseen.

Molemmissa autoissa matkasivat vain autojen kuljettajat. Tieltä suistuneessa autossa oli lisäksi kyydissä koira.

Tieltä suistunut autoilija vietiin sairaalaan tarkastettavaksi, mutta päivystävän palomestarin arvion mukaan rytäkässä oli onni läsnä, sillä suistuneen auton kuljettaja ja kyydissä ollut koira selvisivät molemmat täräyksestä ilman vakavampia vammoja. Lyhtypylvääseen törmänneen auton kuljettaja ei hänkään loukkaantunut.

Ainoa, jolle kävi rytäkässä huonosti, oli tielle juossut rusakko.

Hälytys tieliikenneonnettomuudesta tuli kello 22.18 maanantaina yöllä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut