Katso huima kuvagalleria: Suvi Teräsniska aloitti Olli Lindholmin muistokonsertin herkällä esityksellä, Pauli Hanhiniemi latasi suoraan sydämiin Laulun rakkaudelle – lähes 4000-päinen yleisö kunnioitti Yö-solistin muistoa toukokuisessa illassa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Katso huima kuvagalleria: Suvi Teräsniska aloitti Olli Lindholmin muistokonsertin herkällä esityksellä, Pauli Hanhiniemi latasi suoraan sydämiin Laulun rakkaudelle – lähes 4000-päinen yleisö kunnioitti Yö-solistin muistoa toukokuisessa illassa

Kuvia Olli Lindholmista heijastettiin Isomäki-areenan screenille.

10.5.2019 21:31 | Päivitetty 10.5.2019 23:58

Olli Lindholmin muistoksi järjestetty konsertti Isomäen jäähalissa oli täynnä tunnetta, tähtiä ja haikeutta. Muistokonsertti sai herkän alun, kun Suvi Teräsniska lauloi vain pianon säestyksellä legendaarisen Maailma on kaunis -kappaleen.

Yleisö lämpeni heti Porin Isomäki-areenalla, kun Suvi Teräsniska esitti konsertin avauskappaleen. Paikalla on lähes 4 000 henkilöä.

Voice of Finlandin voittaja Markus Salo tuurasi sairastunutta Pate Mustajärveä ja kajautti Paten biisin Jukeboxin luona, joka on Lindholmin sävellys. Yleisö osoitti raikuvasti suosiotaan.

Olli Lindholmin muistokonsertin aloitti Suvi Teräsniska.

Pauli Hanhiniemi jatkoi ja yleisö jo huusi: Laulu rakkaudelle. Hanhiniemi jatkoi Voin luopua mistä vaan -balladilla, johon Olli oli kuulemma antanut tarkat ohjeet sanoitukseen.

Pauli Hanhiniemi kommentoi myös Pate Mustajärven poissaoloa toteamalla, että Paten kärsään on lentänyt kevätpörriäinen – ja kansa nauroi.

Pauli Hanhiniemi esitti Laulun rakkaudelle: Tosi koville hemmoille, tytöille jotka uskaltavat tunnustaa, kuinka paljon merkitsee kun on joku jota rakastaa.

Pauli Hanhiniemi esiintymässä.

Pauli Hanhiniemi.

Maaginen tunnelma

Juha Tapion hypähtäessä lavalle kansa räjähti suosionosoituksiin. Pettävällä jäällä -kappale sai raikuvat aplodit.

Annika Eklund astui pian mukaan ja duon äänet sointuivat hyvin yhteen: kirkkautta ja soinnikkuutta.

Olli Lindholmin muistokonsertissa Markus Salo.

Markus Salo muistutti, et kuitenkin kerran me kimpassa kummitellaan, Jukeboxin luona- laulun sanoin.

Lenni Kalle Taipale taituroi illassa pianolla.

Juha Tapio houkutti yleisön yhteislauluun.

Juha Tapio ja Annika Eklund herkistyivät.

Juha Tapio ja Annika Eklund.

Juha Tapio.

Juha Tapio houkutti yleisön mukaan ja 3800 henkeä osasi sanat ja tunnelma oli käsikosketeltavan herkkä ja samalla kertaa voimakas. Eklundin ääni soi puhtaana ja komppasi hyvin Tapiota.

– 2004 tein laulun, mutta en ottanut sitä levylleni, kun se kuulosti niin Yöltä ja kuuntelin, kun Annika ja Olli laukoivat sitä yhdessä, Tapio sanoi.

Seuraavaksi vuorossa oli Vie mut minne vaan, joka johdatti muistokonsertin maagiseen tunnelmaan. Yleisö eli täysillä mukana laulaen hittikappaleen sanoja.

– Kiitos, että sain tuntea Ollin ja nämä laulut eivät lähde täältä mihinkään.

Antti Kleemola tunnelmoi konsertissa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: