Kauppakeskusalueen rakentaminen käynnistymässä Raumalla - Satakunta - Satakunnan Kansa

Kauppakeskusalueen rakentaminen käynnistymässä Raumalla - ensimmäiseksi uusitaan vesihuoltoverkosto

Maanalaisen putki- ja kaapeliverkoston uusiminen käynnistää Rauman ydinkeskustan uudisrakentamisen. Valmistelevat työt Kanalin länsirannalla alkavat maanantaina 16. syyskuuta.

12.9.2019 17:13

Rauma

Uuden kauppakeskuksen ja linja-autoaseman aukion uudisrakentamisen valmistelevat työt ovat käynnistymässä Kanalin länsirannalla. Rauman kaupunki aloittaa tulevalla viikolla maanantaina 16. syyskuuta maanalaisen vesihuoltotekniikan ja kaapelointien uudistamisen.

Vesijohdot ja viemärit uusitaan Kanalinrannan Tarvontorin puoleisella osuudella välillä Valtakatu-Tehtaankadun risteysliittymäalue. Samalla tehdään myös alueen putkitus- ja kaapelointitöitä. Väylän pintatyöt tehdään myöhemmin muun alueen rakentamisen tahdissa.

Kanalinrannan kevyen liikenteen väylä suljetaan rakentamisen ajaksi. Työn edetessä joudutaan tekemään lisää liikennejärjestelyjä, hetkellisiä katujen sulkemisia muun muassa Valtakadulla sekä Tehtaankadun ja Tallikedonkadun liittymäalueella.

Vesihuoltourakka kestää vuoden loppuun saakka ja viimeistelytöitä tehdään vielä keväällä 2020.

Kauppakeskuksen rakennuttajayhtiö Kiinteistö Oy Tarvontori on jättänyt Rauman kaupungille vanhan kauppakeskuksen purkulupahakemuksen sekä uuden kauppakeskusrakennuksen rakennuslupahakemuksen.

Kanalin länsirannan työmaalue rajattuna punaisella viivalla kartalla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: