Kokemäkeläinen Jouko Salmi pyrkii eroon Kokemäen liikekeskuksessa sijaitsevasta liikehuoneistostaan, mutta tila ei mene kaupaksi - Satakunta - Satakunnan Kansa

”Ei se tietenkään mukavaa ole tyhjiä ikkunoita katsella” – Jouko Salmi on myynyt Kokemäen liikekeskuksessa sijaitsevaa tyhjää liikehuoneistoaan jo yli viisi vuotta, mutta pikkukaupungin kauppa takkuaa

Jouko Salmi siirsi vaatekauppansa Kokemäen liikekeskukseen 1960-luvulla. Nyt liiketila on ollut tyhjillään jo yli viisi vuotta, ja tyhjää on naapurissakin.

Kokemäkeläinen Jouko Salmi myy Kokemäen liikekeskuksessa sijaitsevaa liikehuoneistoaan, jonka pinta-ala on 365 neliömetriä. Tilassa oli aiemmin Salmen vaatekauppa ja myöhemmin urheiluvälinekauppa Sportia. Myynnissä tila on ollut huhtikuusta 2014 saakka.

26.10.2019 14:00

Kokemäen liikekeskuksessa on melko monta ikkunaa, joissa etsitään uusia yrittäjiä. Tyhjillään olisi esimerkiksi yksi kokonainen rakennus, jos siellä ei sattuisi olemaan viinakauppa Alkoa.

Muotiliike Belladonna on muuttanut muualle, ja Sportian näyteikkunoissa on urheiluvälineiden sijaan pölyä, johon on kirjoitettu, kuinka "Aussi rakastaa Villeä".

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: