Rikosepäily: Porilainen mies käytti väkivaltaa Tinder-treffeillä - Satakunta - Satakunnan Kansa

Poliisi tutkii Porissa väkivaltaisten ”Tinder-rikosten” sarjaa: Rikosepäilyyn linkittyy 40-vuotias porilaismies, deittisovellus ja useita naisuhreja – ”Heitä voi olla eri puolilta maata”

Deittisovellus Tinder on muuttanut treffailukulttuuria. Kumppaniehdokkaita on helpompi löytää, mutta perinteiset kohteliaisuussäännöt eivät Tinderin maailmassa päde.

18.2.2020 15:39 | Päivitetty 18.2.2020 16:07

Pori

Satakunnan Kansan saamien tietojen mukaan Lounais-Suomen poliisilaitoksella on tutkinnassa huolestuttavia piirteitä saanut väkivaltarikosten sarja. Tutkintakokonaisuudessa epäillyt rikokset ovat kohdistuneet naisiin.

Rikoskokonaisuudesta erikoisen tekee se, että useista väkivaltarikoksista epäilty mies on poliisin tietojen mukaan saanut yhteyden ennalta tuntemattomiin uhreihinsa erilaisia sosiaalisen median palveluja hyödyntäen. Yksi miehen käyttämistä sovelluksista on poliisi epäilyjen mukaan suosittu deittisovellus Tinder.

– Poliisilla on tutkinnassa tapaus, jossa on epäiltynä noin 40-vuotias porilainen mies. Hänen epäillään syyllistyneen useisiin naisiin kohdistuneisiin väkivaltarikoksiin. Törkeimpänä rikosnimikkeenä on kirjattu törkeä pahoinpitely, tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hanna Lindblad vahvistaa.

Poliisi on ottanut kiinni väkivaltarikoksista epäillyn miehen. Epäiltyjä väkivallantekoja on tapahtunut Satakunnan alueella. Viimeisimmät Porissa sijaitsevassa yksityisasunnossa. Poliisi ei kerro tarkkaa uhrien määrää tutkinnan ollessa vielä alkuvaiheessa.

– Poliisi epäilee, että miehellä on enemmän uhreja, kuin poliisilla on nyt tiedossa. Meillä on epäilys, että uhreja voi olla eri puolilta maata, rikoskomisario Lindblad sanoo.

Poliisi pyytää yhteydenottoja henkilöiltä, joilla saattaa olla tietoja epäillystä rikossarjasta tai uskovat joutuneensa miehen uhreiksi. Yhteydenotot voi tehdä Lounais-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen numeroon 050 456 4963.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: