Harjavallan alakoulu ja keskuskeittiö silmittömän ilkivallan kohteena - Satakunta - Satakunnan Kansa

Harjavallan Keskustan alakoulu ja keskuskeittiö silmittömän ilkivallan kohteena

Kuvituskuva.

27.10.2019 16:18 | Päivitetty 27.10.2019 16:42

Kokemäen poliisi sai sunnuntaiaamupäivällä ilmoituksen, että Harjavallan Myllykadulla sijaitsevan Keskustan alakoulun tiloihin oli murtauduttu pukuhuoneen ikkuna rikkomalla ja sisällä tehty ilkivaltaa.

Paikalle menneen partion silmien eteen aukesi surullinen näkymä ensin keskuskeittiön tiloissa ja sen jälkeen käytävillä ja luokkahuoneissa. Ruokalassa oli heitetty näkkileivät lattialle ja kaadettu maitoautomaatteja. Lattialle oli levitetty jauhoja ja kylmätiloissa rikottu maito- ja juomapurkkeja, isoja säilykepurkkeja oli puhkottu rikki ja sutattu tiloja kattoa ja seiniä myöten.

Koulun käytävillä ja avoinna olevissa luokkahuoneissa näkymä oli yhtä lohduton. Käytäviä oli sutattu erilaisilla nesteillä ja elintarvikkeilla. Luokkahuoneissa olleita videotykkejä oli hajotettu ja atk-luokan kannettavia tietokoneita, näyttöjä ja hiiriä oli paiskottu lattialle ja hakattu myös vasaralla kappaleiksi.

Yhdessä luokkahuoneessa oppilaiden pulpetit ja piano oli sutattu vesiliukoisella värillä.

Myös henkilökunnan sosiaalitilan pukukaappien sisällöt oli levitetty lattialle.

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja koulukeskuksen tapahtumiin liittyen sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Korjattu kello 16.41 poliisin tiedotteesta alakoulun osoitteeksi Myllykatu.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut