Satakunnassa ja Etelä-Karjalassa Suomen köyhimmät rikkaat – Rahoituksen professori Puttonen näkee verojen julkisuudessa lähes pelkkää hyvää: ”Se on hyvinvointimme perusta. Tietojen pimittäminen on tylsää ja onnetonta” - Satakunta - Satakunnan Kansa

Satakunnassa ja Etelä-Karjalassa Suomen köyhimmät rikkaat – Rahoituksen professori Puttonen näkee verojen julkisuudessa lähes pelkkää hyvää: ”Se on hyvinvointimme perusta. Tietojen pimittäminen on tylsää ja onnetonta”

Vain taivas rajana. Aalto-yliopiston rahoituksen professori Vesa Puttonen ei kiivennyt kauppakorkeakoulun katon reunalle juuri veropäivänä, mutta tunnelmat olivat yhtä lennokkaat. Miehen mielestä korkeat tulot saavuttaneet saavat olla ylpeitä saavutuksistaan. Suomalaiset saavat olla ylpeitä tietojemme avoimuudesta.­

4.11.2019 16:48 | Päivitetty 4.11.2019 16:48

Satakunnassa ja Etelä-Karjalassa asuvat Suomen köyhimmät rikkaat. Verotietojen mukaan esimerkiksi satakuntalaisen tuloykkösen Seppo Hurttilan ohittaa tässä maassa peräti 218 vielä rikkaampaa.

Aaltoyliopiston rahoituksen professorin Vesa Puttosen päivään on kuulunut suomalaiseen tapaan verotietojen tarkastelu. Häneltä ei kuitenkaan saa tarkkaa vastausta siihen, mistä on kysymys.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?