Ala-Satakuntaan uusi pankki – Köyliön, Säkylän ja Vampulan Osuuspankit yhdistyvät - Satakunta - Satakunnan Kansa

Ala-Satakuntaan uusi pankki – Köyliön, Säkylän ja Vampulan Osuuspankit yhdistyvät ensi keväänä

Köyliön, Säkylän ja Vampulan osuuspankkien osuuskuntien kokoukset päättivät tiistaina illalla pankkien yhdistyvän uudeksi pankiksi, jonka nimeksi tulee OP Ala-Satakunta.

25.9.2019 11:45

Köyliön, Säkylän ja Vampulan osuuspankkien osuuskuntien kokoukset päättivät tiistaina illalla pankkien yhdistyvän uudeksi pankiksi, jonka nimeksi tulee OP Ala-Satakunta. Uusi pankki aloittaa toimintansa 1. maaliskuuta.

– Vaikka osuuskunnan kokouksessa käytettiin puheenvuoroja yhdistymisen puolesta ja sitä vastaan, uskon, että pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme entistä paremmin osana suurempaa pankkia. Toivotan mielelläni myös uudet asiakkaat tervetulleiksi, OP Säkylän toimitusjohtaja Jari Katila sanoo.

Kaikki nykyiset konttorit jatkavat toimintaansa. Köyliön, Säkylän ja Vampulan Osuuspankkien henkilökunta siirtyy Ala-Satakunnan Osuuspankin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Pankit kertovat, että hallinnollisten töiden keskittäminen parantaa kustannustehokkuutta ja kilpailukykyä.

– Samalla saamme enemmän aikaa asiakastyöhön kaikissa kanavissa, mikä on palvelukyvyn ja asiakkaiden kannalta erinomainen asia, OP Köyliön toimitusjohtaja Jari Valonen sanoo.

– Köyliön, Säkylän ja Vampulan Osuuspankkien hallitukset tekivät yhdistymisvaihtoehdoista perusteellisen selvityksen ja olivat yksimielisesti yhdistymisen kannalla, OP Köyliön hallituksen puheenjohtaja Ilkka Eskola sanoo.

– Toimintaympäristömme on maaseutumainen ja toimimme jopa osittain saman kunnan alueella - yhdessä voimme kehittää paremmin ja tehokkaammin myös toimialuettamme, OP Vampulan hallituksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Sampolahti kertoo.

Asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään pankkien yhdistymisen vuoksi.

– Köyliön, Säkylän ja Vampulan Osuuspankkien omistaja-asiakkaat siirtyvät Ala-Satakunnan Osuuspankin omistaja-asiakkaiksi ja säilyttävät heille kuuluvat oikeudet. Asiakassuhteet jatkuvat entisellään, esimerkiksi tilinumerot, verkkopalvelutunnukset ja maksukortit säilyvät samoina, OP Vampulan toimitusjohtaja Kari Hänti kertoo.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut