Vaaleanpunainen ilahdutti – Satakunnan Kansan ystävänpäivän ilme muistutti myös pitkäikäisestä urheilulehdestä - Satakunta - Satakunnan Kansa

Vaaleanpunainen ilahdutti – Satakunnan Kansan ystävänpäivän ilme muistutti myös pitkäikäisestä urheilulehdestä

14.2.2020 21:32

Pori

Satakunnan Kansan perjantain vaaleanpunainen ilme otettiin sosiaalisessa mediassa pääosin ilahtuneesti vastaan.

– Oli kiva lukea lehteä, joka oli vaaleanpunainen ystävänpäivän kunniaksi, Hanna Lehtola kommentoi Facebookissa.

Instagramissa ihmiset innostuivat tekemään kuvatarinoita vaaleanpunaisesta lehdestä. Yhdessä päivityksessä lapset olivat yliviivanneet kannesta nimiön Satakunnan Kansa ja kirjoittaneet sen alle ”rakkauden kansa”. Perässä oli tietenkin sydän.

Jyrki Lepistö huomioi Facebookissa, että maailman vanhin edelleen ilmestyvä urheilulehti La Gazzetta dello Sport painetaan aina vaaleanpunaiselle paperille.

Toisten mielestä idea oli hyvä, mutta heistä painetussa lehdessä paperin vaaleanpunaisuus haittasi lukemista. Facebookissa mainittiin parissakin kommentissa, että vaaleanpunaiset kannet olisivat riittäneet.

Kansanedustaja Eeva Kalli (kesk.) tviittasi ilahtuneena Satakunnan Kansan ystävänpäivän tärkeästä viestistä: ”Sanoilla rakennetaan turvallista ja tasa-arvoista yhteiskuntaa, jossa sinun ja minun on hyvä elää.”

Poikkeuksellisessa teema-asussaan niin painettuna lehtenä kuin verkkosivuillaan ystävänpäivänä ilmestynyt Satakunnan Kansa halusi muistuttaa toista huomioivan keskustelukulttuurin tärkeydestä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: