Vapputapahtumia ympäri Satakuntaa 2020 - Satakunta - Satakunnan Kansa

Vappuna tapahtuu paljon ja moneen pääset mukaan vaikka kotisohvalta – katso lista satakuntalaisista tapahtumista

HesaÄijä esiintyy Vappu yhdessä-tapahtumassa, joka näytetään suorana Facebookissa vappupäivänä. ­

30.4.2020 9:00

Eri puolilla maakuntaa järjestetään vapputapahtumia. Tässä listaa tapahtumista, joista suurin osa on virtuaalisia:

skumppajoogaa

30.4. klo 16.30–17: Skumppajoogaa livenä Facebookissa. Tunnilla käydään läpi joogasta tuttuja liikkeitä pullon ja lasin kanssa.

Karhupatsaan lakitus

30.4. klo 17.45: Karhupatsaan lakitus raatihuoneenpuistossa näytetään vappuaattona Satakunnan Kansan verkkosivuilla kello 17.45.

Yhteislaulua Noormarkussa

30.4. klo 18: Tahdon laulaa -yhteislaulutilaisuus Noormarkun seurakunnan Facebook-sivun kautta. Pomarkussa pidetty perinteinen vapun Cafe Launis toteutuu nyt virtuaalisesti. Kahvipöydän äärelle kokoontuu keskustelemaan työntekijöitä ja seurakuntalaisia. Yleisö voi esittää laulutoiveita Viisikielisestä ja VIrsikirjasta.

24h vappuspecial

30.4. klo 18–1.5. klo 18: Kulttuurikuppila Brummi Raumalla tarjoaa 24h VappuSpecial LiveStriimi-lähetyksen. 24-tuntinen ohjelma koostuu musiikista ja pilke silmäkulmassa tehdystä ohjelmasta. Mukana on yli 10 bändiä ja artistia. Lähetys on seurattavissa Facebookissa ja Youtubessa.

Rauman opiskelijat ja Opekas ry viettävät etävappua perinteisin menoin, mutta virtuaalisesti. Kanalin Helmen pesu ja lakitus sekä puheet välitetään yhteistyössä Kulttuurikuppila Brummin kanssa.

Tilataideteos eetunaukiolla

30.4.–1.5.: Satakunnan opiskelijajärjestöjen ja Boris & Borelia -interventioryhmän Katso ympärillesi -tilataideteos Eetunaukion ja torin lavoilla. Luvassa on ilmapalloja ja tietoa porilaisista opiskelijajärjestöistä. Teosta voi ihailla vappuaaton aamusta alkaen ja samana päivänä kello 16 alkaen ihmiset voivat ottaa teoksesta palloja mukaansa. Teos pysyy esillä niin kauan kuin palloja riittää.

danny mcnabb livenä

30.4. klo 21.30: Raumalla asuvan skotlantilaistaustaisen Danny McNabin livelähetys Facebookissa hänen artistisivullaan. Facebook-liveissä McNab laulaa kitaran kanssa folkmusiikkia ja americanaa.

vappu yhdessä -tapahtuma

1.5. klo 14: Raumalla järjestetään etävapputapahtuma Vappu yhdessä. Iso-Hannusta suorana lähetyksenä tulevan tapahtuman tarkoituksena on koota yhteen perinteiset raumalaiset vapunpäivän ohjelmat ja näyttää ne suorana lähetyksenä Facebookissa.

Esiintyjinä: HesaÄijä, Rauman Poikasoittokunta, Teatteriyhdistys Fake, Lauri Ketonen ja Pallo-Iirot. Mukana kansanedustajat Kristiina Salonen (sd.), Matias Marttinen (kok.) ja Eeva Kalli (kesk.).

Tapahtumalla kerätään varoja Rauman kaupungin lastensuojelulle. Vapaaehtoinen katselumaksu 5 euroa.

Helluntaiseurakunnan konsertti

1.5. klo 18: Porin Helluntaiseurakunta lähettää livekonsertin virtuaalisesti vapunpäivänä. Tommi ja Virpi Törnroos yhdessä huikean bändin kanssa soittavat omaa musiikkituotantoaan. Livekonsertin lähetys näkyy Porin Helluntaiseurakunnan Facebook-sivun ja YouTube-kanavan kautta.

Puuttuuko joku tapahtuma listasta, kerro siitä meille:

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?