Hiiltyneet puut ja sammutusvaahto muistuttivat rajusta ulosajosta, joka vaati kolmen nuoren raumalaismiehen hengen, katso lohduttomat kuvat - Satakunta - Satakunnan Kansa

Hiiltyneet puut ja sammutusvaahto muistuttivat rajusta ulosajosta, joka vaati kolmen nuoren raumalaismiehen hengen, katso lohduttomat kuvat

Kodisjoentien onnettomuuspaikalla on jyrkkä mutka.

5.9.2019 7:36 | Päivitetty 5.9.2019 11:13

Kolme nuorta raumalaista miestä on kuollut henkilöauton rajussa ulosajossa Raumalla.

Onnettomuus sattui, kun kovassa vauhdissa ollut henkilöauto suistui ojaan ja syttyi palamaan Rauman Kodisjoentiellä keskiviikkona hieman ennen puoltayötä.

Poliisin tiedotteen mukaan miehet menehtyivät tapahtumapaikalla. Menehtyneiden nuorten omaisiin on oltu aamulla yhteydessä.

Poliisi tiedottaa asiasta lyhyesti vielä torstai-iltapäivän aikana.

Pelastuslaitos hälytettiin paikalle kello 23.28. Onnettomuuspaikka sijaitsee sijaitsee noin 9,5 kilometrin päässä Raumalta.

Jarrutusjälkien perusteella Rauman suunnasta tullut auto oli ajautunut mutkassa vastakkaisen kaistan läpi ja törmäten lopulta puuhun.

Torstaina kello 10 aikaan traagisesta onnettomuudesta muistutti vain jarrutusjäljet, hiiltyneet puut ja sammutusvaahto. Onnettomuusauto oli viety yön aikana pois.

Onnettomuusauto oli viety jo yön aikana pois. Torstaiaamuna traagisesta onnettomuudesta muistuttivat vain hiiltyneet puut ja sammutusvaahto.

Rauman suunnasta tullut auto oli ajautunut mutkassa vastakkaisen kaistan läpi ojaan.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: