Poliisi vaitonainen kolmen nuoren miehen hengen vaatineesta kolarista — Rauman kaupunginjohtaja: "Järkyttävää" - Satakunta - Satakunnan Kansa

Poliisi vaitonainen kolmen nuoren miehen hengen vaatineesta kolarista — Rauman kaupunginjohtaja: "Järkyttävää"

Rauman kaupunki on valmistautunut tarjoamaan kriisiapua, kunhan poliisi kertoo enemmän onnettomuudesta. Kaupunki ei vielä tiedä, opiskelivatko kolarissa menehtyneet nuoret jossakin alueen oppilaitoksista.

Kuva onnettomuuspaikalta.

5.9.2019 11:44

Rauma

Kolme raumalaista nuorta miestä kuoli liikenneonnettomuudessa myöhään keskiviikkoiltana Raumalla, kertoo poliisi. Poliisi on saanut yhteyden nuorukaisten omaisiin torstaiaamuna.

– Järkyttävää, kommentoi Rauman kaupunginjohtaja Kari Koski onnettomuutta Lännen Medialle torstaina aamupäivällä.

Kosken mukaan onnettomuus on järkyttänyt koko kaupunkia.

Rauman kaupungilla ei ole vielä tiedossa, keitä menehtyneet nuorukaiset ovat tai opiskelevatko he jossakin oppilaitoksessa Raumalla.

– Todennäköisesti opiskelevat. Meillä on täällä ammatillinen oppilaitos ja iso lukio. Tarvittaessa järjestämme tietenkin kriisiapua kaupungin puolesta, Koski sanoo.

– Poliisi on ollut hyvin niukkasanainen tapahtumista, joten meillä ei ole vielä minkäänlaista kokonaiskuvaa tapahtumista.

Kolmen nuoren miehen hengen vienyt onnettomuus tapahtui kello 22.31 Kodisjoentiellä, kun Kodisjoen suuntaan matkalla ollut nuorten auto syöksyi ulos tieltä.

Poliisin mukaan auton vauhti turmahetkellä oli kova. Auto syttyi palamaan.

Nuorukaiset menehtyivät onnettomuuspaikalla.

Tämän enempää poliisi ei ole kertonut onnettomuudesta, eikä Lännen Media ei tavoittanut poliisia vastaamaan lisäkysymyksiin torstaina aamupäivällä.

Poliisi on luvannut tiedottaa asiasta lyhyesti lisää torstaina iltapäivän aikana.

Torstaina aamupäivällä kuolonkolarista muistuttivat enää auki raapiutunut tienpenkka ja metsänpohjaan hiljalleen sulava sammutusvaahto. Törmäyspaikalla näkyi palojälkiä.

Turma-auto oli viety pois.

Onnettomuuspaikka on Vasaraisten ja Kodisjoen puolessa välissä, lähellä Saarnummen järveä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: